image
Sursa foto: Getty Images

AC Milan i-a găsit înlocuitor lui Gigi Donnarumma

AC Milan vrea să-l transfere pe Dominik Livakovic, portarul lui Dinamo Zagreb şi al naţionalei Croaţiei, în cazul în care Gianluigi Donnarumma, actualul titular între buturile echipei italiene, nu-şi va prelungi contractul, scrie Gazzetta dello Sport.

AC Milan continuă să discute cu agentul Mino Raiola în legătură cu prelungirea contractului lui Gianluigi Donnarumma. Potrivit sursei citate, rossonerii consideră că oferta de 8 milioane de euro pe sezon este pe măsura valorii portarului şi una foarte consistentă pentru perioada pandemiei de coronavirus. În schimb, Donnarumma vrea 10 milioane de euro pe sezon şi aşteaptă să vadă dacă Milan se va califica în Liga Campionilor.

Strategia lui Raiola de a atrage noi pretendenţi ar putea eşua, marile cluburi europene fiind deja acoperite pe postul de portar, însă ar putea avea ca rezultat introducerea unei clauze de reziliere.

Dominik Livakovic, 26 de ani, a fost în poarta Croaţiei în meciurile de la sfârşitul lui martie din preliminariile Cupei Mondiale 2022. Evoluţia sa foarte bună din returul cu Tottenham Hotspur a ajutat-o pe Dinamo Zagreb să se califice surprinzător în sferturile de finală ale Europa League.

În acest sezon, prima rezervă lui Donnarumma este românul Ciprian Tătăruşanu, care a avut cinci apariţii pentru milanezi în toate competiţiile.

Milan este pe locul 2 în Serie A, când mai sunt 10 etape.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: