Pagina oficială a Municipiului Chișinău

Primăria Chișinău anunță licitația privind achiziționarea de autobuze cu parcurs pentru îmbunătățirea serviciilor de transport din municipiu

   2609

Primăria municipiului Chișinău informează că Î.M. „Parcul urban de Autobuze", a anunțat licitație pentru achiziționarea unui lot de autobuze cu parcurs, pentru îmbunătățirea serviciului public de transportare a călătorilor îndeosebi spre localităților suburbane.

Anunțul despre licitație a fost publicat pe platforma electronică „achizitii.md". Suma prevăzută pentru lotul de autobuze este de 50 milioane lei, iar conform specificațiilor tehnice, unitățile trebuie să corespundă clasificări EURO 5, EURO 6, cu lungimea de 9, 12 și 18 metri.

Procesul de achiziție va fi monitorizat de membrii executivului și de către consilierii municipali. Totodată, au fost expediate scrisori cu toată informația tehnică despre autobuze către mai multe misiuni diplomatice acreditate la Chișinău cu privire la participarea companiilor de transport care să vină cu oferte. 

Ofertele pentru concurs pot fi depuse până la data de 14 aprilie 2021, ora 17:00, pe platforma electronică menționată. 

E de menționat că, astăzi se finalizează licitația anunțată repetat pe 25 februarie, curent, privind achiziționarea a 100 de autobuze noi de 12 metri.