11:26:58 16.04.2024
Stiri

Fostul militar din Legiunea Franceză, care a ucis un consătean pe malul Nistrului și l-a bătut pe primarul satului, CONDAMNAT la ani grei de închisoare: Procurorii vor contesta decizia

Actualitate 02.04.2021 13:21 Vizualizări1758 Autor: Ziarul National
Fostul militar din Legiunea Franceză, care a ucis un consătean pe malul Nistrului și l-a bătut pe primarul satului, CONDAMNAT la ani grei de închisoare: Procurorii vor contesta decizia


Insul din localitatea Puhăceni, raionul Anenii Noi, care a ucis vara trecută un consătean pe malul râului Nistru, iar mai înainte a bătut primarul satului și polițiștii chemați la fața locului, va sta cel puțin 21 de ani după gratii.

Procurorii spun că nu sunt de acord cu sentința magistraților și o vor ataca, solicitând cel puțin 25 de închisoare pentru insul de 24 de ani acuzat de omor intenționat, tentativă de omor intenționat, violența săvârșită asupra unei persoane cu funcție de răspundere, precum și două episoade de huliganism.

Pe 15 iunie 2020, inculpatul, fost militar înrolat în Legiunea Franceză, a petrecut, împreună cu alți doi consăteni, pe malul râului Nistru, iar spre seară întrei ei s-a iscat o ceartă. După ce s-au îmbrâncit, inculpatul a fugit acasă de unde a luat trei cuțite și a revenit la victime, pe una înjunghiind-o mortal, iar pe cealaltă - rănind-o, fiind oprit de un martor.

Imediat după crimă agresorul a fost reținut și până la sentință s-a aflat în custodia statului.

De asemenea, acesta mai este învinuit că în toamna anului 2019 ar fi maltratat și agresat mai multe persoane, inclusiv pe primarul localității, care se adunase în centrul satului pentru a sărbători hramul localității. Ulterior, fiind în stare de ebrietate alcoolică, acesta a aplicat violența și asupra oamenilor legii, chemați să intervină la fața locului.


Stiri relevante

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
15.04.2024 09:20 Nicolae Negru Nicolae Negru // Simțul realității și...

12.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Recensământul ca o f...

08.04.2024 09:12 Nicolae Negru Nicolae Negru // Ne va apăra sau nu R...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md