08:45:23 29.03.2024
Stiri

R. Moldova: O fetiță de 12 ani, BATJOCORITĂ de un deținut. Îi cerea imagini intime și purta discuții obscene, cu caracter sexual

Actualitate 02.04.2021 17:18 Vizualizări2009 Autor: Ziarul National
R. Moldova: O fetiță de 12 ani, BATJOCORITĂ de un deținut. Îi cerea imagini intime și purta discuții obscene, cu caracter sexual
Poză simbol


O copilă de 12 ani din R. Moldova a căzut pradă unui deținut din Penitenciarul nr. 18 Brănești, care a agresat-o sexual în mediul online încă de la vârsta de zece ani.

Oamenii legii afirmă că deținutul, deși nu avea voie să dețină dispozitive electronice, a purtat prin intermediul rețelelor de socializare discuții obscene, cu caracter sexual, cu victima.

Insul a convins fetița să-i expedieze imagini personale intime, transmițându-i acesteia în schimb fotografii și linkuri către site-uri porno.

Discuțiile manipulatorii au avut loc în perioada anilor 2018 - 2020, iar scopul deținutului, scos la iveală de oamenii legii, era ca insul să găsească o modalitate de a se întâlni cu fata pentru comiterea abuzului sexual prin contact fizic.

Ofițerii Direcției investigații infracțiuni informatice a Inspectoratului Național de Investigație în comun cu procurorii Procuraturii pentru Combaterea Criminalității Organizate şi Cauze Speciale au documentat cazul și au expediat, în luna martie curent, cauza penală în judecată.

Pentru comiterea acțiunilor perverse în privința minorei, învinuitul riscă de la 3 până la 7 ani închisoare.

Angajații Direcției investigații infracțiuni informatice a Inspectoratului Național de Investigații avertizează despre pericolul fenomenului de abuz sexual online asupra copiilor și recomandă părinților, pedagogilor și altor persoanelor care îngrijesc sau educă copii să petreacă activități educativ-informative pentru prevenirea unor cazuri similare.

Informație UTILĂ de la Poliție:



Stiri relevante

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
25.03.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Putin căzut de pe ca...

22.03.2024 09:05 Nicolae Negru Nicolae Negru // De ce ideea referend...

18.03.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Putin și Rusia ca bo...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Sunteți de-acord ca referendumul constituțional privind aderarea R. Moldova la Uniunea Europeană să fie organizat în aceeași zi cu alegerile prezidențiale din anul curent?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md