Noile KIA K8 şi EV6 au devenit populare din prima zi! Câte maşini au fost precomandate în primele 24 de ore

Noile modele KIA K8 şi KIA EV6 au devenit populare din prima zi de când s-au putut precomanda. Fiind disponibile de rezervat deocamdată doar în Coreea de Sud, producătorul anunţă câţi oameni au făcut asta în primele 24 de ore de la startul înregistrărilor.

Numărul precomenzilor de K8 s-a ridicat în primele 24 de ore la 18.015 unități, semnalând un început plăcut pentru KIA în procesul său de evoluţie. Pentru comparaţie, modelul pe care l-a înlocuit – K7 – s-a precomandat în 7.003 exemplare atunci când a fost lansată a treia sa generaţie în noiembrie 2019.

Prin această cifră, în special, producătorul menţionează că a reuşit performanţa să realizeze aproximativ 44% din vânzările interne de K7 de anul trecut (41.048 unități) într-o singură zi de comenzi preliminare, prezicând o nouă furtună pe piața internă a berlinelor.

Iar primul vehicul electric dedicat al KIA, care este programat să fie lansat în a doua jumătate a acestui an, a înregistrat 21.016 de precomenzi în prima zi în Coreea și a stabilit din nou un record box-office după lansarea lui K8 care marchează relansarea mărcii.

Acesta este un record care a depășit cele 18.941 de precomenzi făcute în prima zi pentru a patra generaţie Sorento, lansată în noiembrie 2019, și a depășit obiectivul de vânzări de 13.000 de unități din acest an cu 162% într-o singură zi!

Vezi şi:

https://autoblog.md/video-cat-costa-noul-ioniq-5-in-coreea-si-cate-masini-s-au-precomandat-in-primele-24-de-ore-este-un-record/

Cmentariile sunt închise

https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://si-asik.tubaba.go.id/assets/kygacor/ https://surat.sumbawakab.go.id/upload/