/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

Campania de vaccinare împotriva COVID-19 din R. Moldova: Aproape 46 de mii de oameni, imunizați

missing
02 aprilie 2021, ora 22:07

Aproape 46 de mii de oameni au fost imunizați în Republica Moldova, de la începutul campaniei de vaccinare împotriva COVID-19.  Ministerul Sănătății de la Chișinău au anunțat că astăzi, 2 aprilie, serul a fost administrat la 3603 persoane.

La ora actuală, în Republica Moldova a început cea de-a doua etapă din cadrul campaniei naționale de vaccinare.

Ieri, 1 aprilie, a fost inaugurat primul centru municipal de vaccinare. Instituția este amplasată în incinta edificiului din str. Petru Rareș, 18, cu o suprafață totală de peste 400 m², transmisă în folosință gratuită de către Academia de Studii Economice din Moldova.

Centrul municipal de vaccinare va avea un program zilnic între orele 08:00 – 18:00, în zilele de odihnă 08:00 – 15:00. În cadrul Centrului sunt amenajate 6 posturi de vaccinare, iar fiecare post va putea imuniza cca 150 de persoane, astfel capacitatea zilnică de vaccinare este de 1000 persoane.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram