image
Sursa foto: IP Soroca

FOTO // O șoferiță a fost jefuită, la Soroca, după ce i s-a defectat mașina; Indivizii, reținuți

Trei tineri, locuitori ai raioanelor Sângerei și Dondușeni, au fost reținuți de polițiști, după ce au jefuit o femeie. Inspectoratul de Poliție Soroca informează că doi dintre bănuiți au fost anterior judecați pentru infracțiuni similare.

Pe data de 29 martie, în jurul orei 02.00, o tânără de 26 ani a alertat poliția din Soroca pe faptul, că a fost jefuită de trei necunoscuți. Femeia a comunicat polițiștilor, că în timp ce se deplasa pe traseul din preajma satului Oclanda i s-a defectat automobilul, fapt ce a determinat-o să stopeze pentru a înlătura defecțiunea. Peste puțin timp, lângă ea a stopat un automobil de marca Renault, din care au coborât trei bărbați, care prin aplicarea forței fizice asupra femeii, în mod deschis i-au sustras geanta în care se aflau bunuri personale și un telefon mobil.

În urma măsurilor operative de investigație întreprinse de polițiștii din Soroca, în scurt timp, au fost reținuți făptașii. Aceștia s-au dovedit a fi trei tineri cu vârstele cuprinse între 15 şi 26 de ani, locuitori ai raioanelor Sângerei și Dondușeni. Doi dintre bănuiți sunt anterior judecați pentru infracțiuni similare.

În cadrul audierilor aceștia și-au recunoscut vinovăția, iar o parte din bunuri au fost depistate la ei. La moment, doi dintre bănuiți se află în izolatorul de detenție al poliției, fiind reținuți pentru 72 ore. Pe acest caz, a fost inițiată o cauză penală pentru jaf, iar persoanele vinovate riscă pedeapsă cu închisoare de până la 7 ani.

IP SorocaIP Soroca

IP SorocaIP Soroca

Noutăţile partenerilor

comentarii: