Primarul capitalei, Ion Ceban, s-a tratat de Covid

Primarul capitalei, Ion Ceban, s-a vindecat de Covid-19. După circa două săptămâni de tratament, edilul capitalei, anunță că rezultatul testului la Covid-19 a ieșit negativ.

Foto:

Rezultatul negativ la Covid-19! Mulțumesc tuturor medicilor pentru grija și profesionalismul față de mine, dar și toți cetățenii în această perioadă. Aveți grijă de Dvs și cei apropiați!”, a scris Ceban, într-o postare pe facebook.

Șeful adjunct de la Direcția Municipală Sănătate, Boris Gîlca, i-a făcut observație primarului capitalei, Ion Ceban. Gîlca i-a sugerat lui Ceban să aibă un regim mai domol și să asculte de sfaturile medicilor. „Medicii nu v-au recomandat să fiți atât de activ implicat și să vă epuizați, inclusiv prin aceste discuții emotive”, a spus Gîlca, în cadrul ședinței Primăriei de astăzi.

Edilul capitalei a menționat în debutul ședinței de luni că se simte mai bine.

„Mă simt bine. Astăzi și mâine urmează să fac investigații. Urmez în tocmai tratamentul dat de către medici și cu regularitate fac investigații necesare. Lucrez de acasă, medicii mi-au dat voie să ies afară pe un timp scurt”, a menționat Ceban.

Primarul capitalei a anunțat pe 18 martie că a fost testat pozitiv la Covid-19.


Pub