19:35:50 25.04.2024
Stiri

VIDEO // Un medic stomatolog din Chișinău se droga ZILNIC și vindea stupefiante chiar la locul său de muncă: „Punea în pericol sănătatea pacienților”

Actualitate 01.04.2021 14:34 Vizualizări1518 Autor: Ziarul National
VIDEO // Un medic stomatolog din Chișinău se droga ZILNIC și vindea stupefiante chiar la locul său de muncă: „Punea în pericol sănătatea pacienților”


Un medic stomatolog în vârstă de 43 de ani din Chișinău a fost reținut, fiind bănuit că făcea parte dintr-o rețea specializată în comercializarea substanțelor psihotrope pe teritoriul Republicii Moldova.

Oamenii legii au infiltrat agenți sub acoperire în operațiune care au reușit să cumpere droguri chiar de la locul de muncă al stomatologului.

Medicul vindea zilnic, de la locul de muncă, substanțe psihotrope și anume produse medicamentoase „Subutex”.

Mai mult, medicul este și consumator activ de droguri, zilnic administrându-și substanțe interzise, punând în pericol și sănătatea pacienților săi.

Polițiștii afirmă că stomatologul avea rolul de organizator al procesului de realizare a drogurilor provenite pe cale de contrabandă din Franța.

Atunci când a fost reținut, oamenii legii au găsit la el 11 comprimate cu efect psihotrop, 10 grame de hașiș și circa 7 000 de lei provenite din activitatea infracțională. De asemenea, s-a reușit a scoate din circuitul ilegal 40 de pastile „Subutex” în valoare de 40 de mii de lei.

Medicul a fost plasat în arest la domiciliu și riscă închisoare de la 7 la 15 ani pentru circulația ilegală a drogurilor, etnobotanicelor sau analogilor acestora în scop de înstrăinare.

Ofițerii de investigații continuă acțiunile pentru a identifica toate persoanele implicate în această schemă, iar clinica stomatologică unde lucra acest medic riscă să fie lipsită de dreptul de a mai presta servicii medicale.


Stiri relevante

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
22.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Mercenarii lui Șor ș...

20.04.2024 20:07 Ziarul National Nicolae Enciu // Basarabia sub teroar...

19.04.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Despărțirea apelor p...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md