fbpx

Un TIR din Republica Moldova, implicat într-un accident în România. Patru persoane au decedat

Un grav accident rutier a avut loc în judeţul Galaţi. 4 bărbați au sfârşit fulgerător, după ce maşina în care se aflau a intrat sub un TIR, înregistrat în Republica Moldova. A fost nevoie de intervenția pompierilor din judeţele Galaţi şi Vaslui ca să scoată victimele dintre fiare transmite TVR.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Tragedia s-a petrecut în această dimineață, pe drumul european 581, în comuna gălățeană Priponești. TIR-ul se stricase cu o seară înainte, deși șoferul nu l-a mai putut mișca de pe marginea drumului, acesta ar fi semnalizat locul cu triunghiuri reflectorizante și cu avariile pornite.

În această dimineață, șoferul unui autoturism, în care se aflau trei pasageri, nu l-a observat și a intrat în plin în remorca autotrenului. Toți patru au murit pe loc. Victimele erau din Vaslui și aveau vârste cuprinse între 22 și 52 de ani.

Polițiștii nu pot explica de ce șoferul din mașină nu a observat la timp, presupunând că cel mai probabil acesta circula cu viteză excesivă. Totodată, polițiștii au deschis dosar penal. Acesta este cel mai grav accident rutier înregistrat în județul Galați în ultimii trei ani.

Urmărește cele mai importante noutăți și pe canalul de Telegram ZUGO.

Articole asemănătoare

Back to top button