‹ adv ›
‹ adv ›
‹ adv ›
luni, 22 aprilie, 2024
8.3 C
Chișinău
‹ adv ›
HomepageAfaceriFermierul care a oferit peste 20 de tone de ceapă gratis: „Au fost circa...

Fermierul care a oferit peste 20 de tone de ceapă gratis: „Au fost circa 700 de familii”

‹ adv ›

Comentarii

‹ adv ›

Fermierul Igor Popov, SRL Dângenarul, din Dângeni, Ocnița acum 2 zile a decis să ofere ceapă gratuit tuturor doritorilor, neavând unde să o comercializeze.

Astăzi, acesta ne-a anunțat că stocurile s-au finalizat, iar, per total, peste 700 de familii au primit câte o plasă sau două de ceapă.

Au fost distribuite peste 20 de tone, chiar dacă inițial se planificau doar 15.

„Pentru a evita ca cineva să profite și să ia mai mult, am oferit câte maxim 2 plase per familie. Astăzi deja finalizăm stocurile și mai avem câteva plase care vor fi distribuite curând la restul persoanelor care au dorit. Practic, ceapa pusă-n plase s-a finalizat, de aceea finalizăm actul de caritate”, ne-a spus Igor Popov.

Chiar dacă anul trecut și în acest an a întâmpinat dificultăți multiple, spune că nu va abandona creșterea legumelor și agricultura.

În cadrul întreprinderii sunt produse atât culturi de câmp, cât și legume.

„Oricum trebuie să găsim puteri pentru a depăși problemele și a merge mai departe. Ne place mult agricultura, de aceea nu ne-am descurajat, trebuie să depășim problemele. În acest an vom cultiva aproximativ 10 hectare de ceapă. Suntem în așteptarea unui sezon mai bun”.

Tânărul Igor Popov face parte dintr-o generație de agricultori, exemplu în acest sens fiindu-i tatăl său care de ani buni practică această profesie.

‹ adv ›

Igor și-a făcut studiile la Universitatea Agrară pentru ca mai apoi să-și dedice viața activității în câmp.

‹ adv ›

Advertoriale

‹ adv ›
‹ adv ›

Comentează

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

‹ adv ›

Recomandate

‹ adv ›

Recomandate

‹ adv ›