(video) Ședința CMC continuă: Organigrama, structura și efectivul–limită al statelor de personal ale preturilor de sector, aprobate de consilierii municipali

Ședinta extraordinară a Consiliului Municipal Chișinău, începută pe 30 martie continuă astăzi, 31 martie. Consilierii municipali au reușit ieri examinarea a 8 subiecte din 45, aflate pe ordinea de zi.

Foto: UNIMEDIA

(16:20) Proiectele de decizie cu privire la reglementarea amplasării stațiilor de alimentare  cu produse petroliere și gaz în limitele teritoriale ale municipiului Chișinău și  privind schimbarea destinației încăperilor nr. 16, 17, 18, 19, 27, de la etajul tehnic din bd. Dacia și eliberarea ordinului de repartiție pentru domiciliere permanentă a dlui I. Ciocoi cu familia, aprobate de CMC.

(15:33) Consilierii au aprobat proiectele de decizie cu privire la acceptarea donației de computere în instituțiile de învățământ și cu privire la acceptarea donației de bunuri materiale didactice în instituțiile de învățământ general.

(15:25) Proiectele de decizie cu privire la  trecerea instituțiilor de învățământ primar și secundar la autonomie financiară și  acceptarea donației unui lot de dezinfectanți oferit de Ministerul Educației, Culturii și Cercetării instituțiilor de învățământ general, aprobate de CMC.

(14:22) Se examinează proiectul de decizie cu privire la aprobarea Contractului de gestionare a deșeurilor municipale încheiat între municipiul Chișinău și Î.M. Regia ,,Autosalubritate”

(13:00) Consilierii municipali au plecat în pauză de masă.

(12:24) Se examinează cu privire  la aprobarea, în redacție nouă, a Statutului Întreprinderii Municipale Regia ,,Autosalubritate.

(12:23) Proiectul de decizie despre operarea de modificări în decizia Consiliului municipal Chișinău nr. 53/17 din 20 iulie 2006, aprobat de consilierii municipali cu 39 voturi pro.

(12:20) Proiectul de decizie cu privire la acceptarea transmiterii în proprietatea municipiului Chișinău a bunurilor imobile din str. Ioan Vodă Viteazul, 9, aprobat cu 40 voturi pro.

(12:14) Se examinează proiectul de decizie cu privire la acceptarea transmiterii în proprietatea municipiului Chișinău a bunurilor imobile din str. Ioan Vodă Viteazul, 9.

(12:11) Proiectul de decizie cu privire la stabilirea mărimii coeficientului de piață K4 aplicat la calcularea cuantumului chiriei anuale pentru spațiile închiriate în incinta municipiului Chișinău, aprobat de CMC.

(11:58) Proiectul de decizie cu privire la restituirea încăperilor închiriate de către Î.S. CRIS ”Registru” (succesor Agenția Servicii Publice)  din str. Mihai Sadoveanu, 22/1 lit. A a fost aprobat de CMC.

(11:32) A fost aprobat proiectul de decizie cu privire la desemnarea reprezentanților Consiliului Municipal Chișinău în instanțele de judecată și alte instituții.

(11:22) Se examinează proiectul de decizie cu privire la aprobarea organigramei, structurii și efectivului–limită al statelor de personal ale preturilor de sector. Proiectu lde decizie a fost abrobat de CMC.

(11:20) Proiectul de decizie privind acceptarea grantului de la Ministerul Agriculturii, Dezvoltării Regionale și Mediului a fost aprobat cu 41 de voturi.


(10:36) Ședința Consiliului Municipal a început. Se examinează subiectul 10 cu privire la proiectul de decizie privind acceptarea grantului de la Ministerul Agriculturii, Dezvoltării Regionale și Mediului.  

Urmăriți live:



Pub