12:55:33 24.04.2024
Stiri

Locuitorii a ȘAPTE sate din R. Moldova ar putea beneficia de compensarea diferenței de tarife la energia electrică și la gazele naturale

Actualitate 31.03.2021 12:07 Vizualizări1190 Autor: Ziarul National
Locuitorii a ȘAPTE sate din R. Moldova ar putea beneficia de compensarea diferenței de tarife la energia electrică și la gazele naturale


Locuitorii din șapte sate și comune ale R. Moldova beneficiază în prezent de compensarea diferenței de tarife la energia electrică și la gazele naturale, iar deputații se pregătesc să extindă aceste beneficii și pentru alte șapte localități.

Astfel, de compensări ar urma să beneficieze locuitorii satelor Chircăiești, Valea Verde, Plopi Știubei din raionul Căușeni, precum și Gura Bâcului, Hârbovăt, Calfa și Roșcani din raionul Anenii Noi.

Actualmente, de această facilitate beneficiază locuitorii din Cocieri, Coșnița, Dorotcaia, Molovata Nouă și Pârâta din raionul Dubăsari, Copanca din raionul Căușeni și ai satului Varnița din raionul Anenii Noi.

Solicitarea de modificare a legislației vine ca urmare a adresărilor administrației și populației din localitățile care se află în Zona de Securitate și reprezintă o modalitate de susținere de către Guvern a tuturor familiilor care sunt intimidate de către așa-numitele autorități separatiste din Transnistria.

Proiectul respectiv a fost avizat de către Comisia economie, buget și finanțe și va fi dezbătut în cadrul ședinței în plen a Parlamentului.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
22.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Mercenarii lui Șor ș...

20.04.2024 20:07 Ziarul National Nicolae Enciu // Basarabia sub teroar...

19.04.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Despărțirea apelor p...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md