04:31:54 25.04.2024
Stiri

„Doar persoanele vaccinate vor mai putea zbura”. Anunţul de care mulţi se temeau

Actualitate 31.03.2021 18:37 Vizualizări2450 Autor: Ziarul National
„Doar persoanele vaccinate vor mai putea zbura”. Anunţul de care mulţi se temeau


Doar cine se vaccinează va mai putea călători cu avionul! Nu, nu este nicio greșeală în titlu! Anunțul a fost făcut chiar de șeful uneia dintre cele mai mari companii aeriene din lume. Qantas a transmis că, în curând, numai persoanele care fac dovada că s-au imunizat împotriva Covid-19 vor mai călători pe calea aerului.

Pentru restul, autoritățile vor stabili ce modalități de transport sunt permise.

În orice caz, declarațiile șefului companiei Qantas arată că se discută cât se poate de serios despre varianta introducerii obligativității vaccinării antiCovid! De altfel, Alan Joyce, director executiv la Qantas, a dezvăluit că multe guverne poartă discuții, în spatele ușilor închise, cu privire la introducerea vaccinării drept condiție obligatorie de intrare în țară. Iar dacă autoritățile nu vor lua o astfel de decizie, atunci companiile aeriene ar trebui să o impună! Cel puțin Qantas e pe punctul de a face asta, dă de înțeles Alan Joyce.

În interviul pentru BBC, șeful Qantas afirmă că, în viitorul apropiat, doar persoanele vaccinate antiCovid vor mai putea călători cu avionul. „Avem datoria de a avea grijă de pasagerii noștri și de echipaj. Toate persoanele de la bordul aeronavei trebuie să fie în siguranță. Marea majoritate a clienților noștri crede că este o idee bună”, a declarat șeful Qantas.

„90% dintre persoanele întrebate cred că trebuie ca oamenii să fie obligați să se vaccineze pentru a putea călători în străinătate”, a precizat Alan Joyce, director executiv Qantas.

El a subliniat că, în opinia sa, vor trebui modificate condițiile de rezervare a biletelor de avion. În acest sens, se impune o consultare cu pasagerii, iar apoi o decizie va fi luată.

Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
22.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Mercenarii lui Șor ș...

20.04.2024 20:07 Ziarul National Nicolae Enciu // Basarabia sub teroar...

19.04.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Despărțirea apelor p...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md