Încă un medic și o asistentă medicală au decedat din cauza COVID-19

lumânare-1-2

Ministerul Sănătății a anunțat decesul a încă două cadre medicale. Specialiștii au activat în cadrul Spitalul Clinic al Ministerului Sănătății și Asociația Medicală Teritorială Rîșcani.

Medicul urolog Alexandru Grec de la Spitalul Clinic al Ministerului Sănătății. Specialistul avea 60 de ani și a fost internat la Spitalul Clinic Republica „Timofei Moșneaga” în data de 12 martie.

„IMSP Spitalul Clinic al Ministerului Sănătății, Muncii și Protecției Sociale anunţă, cu profund regret trecerea în nefiinţă a medicului urolog- Alexandru Grec, care a activat în cadrul Secției Asistența Medicală Specializată de Ambulator. Exprimăm sincere condoleanțe și sentimente de profundă compasiune familiei, rudelor, prietenilor și tuturor celor ce au avut posibilitatea să îl cunoască şi să îl aprecieze ca pe un medic extraordinar şi profesionist”, scrie Spitalul Clinic al Ministerului Sănătății, Muncii și Protecției Sociale.

De asemenea, a decedat asistenta medicală Parascovia Tomșa, în vârstă de 56 de ani, fiind internată din 23 marie. Femeia activa în cadrul AMT Rîșcani din municipiul Chișinău.

„IMSP Asociația Medicală Teritorială Riscani cu nemărginită tristețe anunță privind trecerea în neființă a colegei Parascovia Tomșa. A fost un Om cu suflet mare, o bună colegă și un specialist dedicat profesiei, care a pierdut lupta cu nemilosul virus SARS-CoV 2. Aducem sincere condoleanțe familiei și colectivului, rămânem alături cu o mare durere în suflet pentru copii, nepoți și colegi”, a scris într-o postare instituția în cadrul cărei activa asistenta medicală.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente