fbpx

COVID-19 a mai răpus încă două cadre medicale. Un doctor și o asistentă au pierdut lupta cu infecția 

Ministerul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale a venit cu detalii despre persoanelor care au decedat din cauza infecției COVID-19 în ultimele 24 de ore.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Printre victime se numără și doi lucrători medicali. Este vorba despre un medic urolog de la Spitalului Clinic al Ministerului Sănătății și o asistentă medicală de la AMT Rîșcani.

Medicul Alexandru Grec, în vârstă de 60 de ani a pierdut lupta cu noul coronavirus. Acesta a activat în funcția de medic urolog în Secția Asistență Medicală Specializată de Ambulator al Spitalului Clinic al Ministerului Sănătății, Muncii și Protecției Sociale. A fost internat la Spitalul Clinic Republican „Timofei Moșneaga” pe data de 12 martie curent

De asemenea, și asistenta medicală Parascovia Tomșa, în vârstă de 56 de ani a fost răpusă de COVID-19. Aceasta a activat în calitate de asistentă medicală la AMT Rîșcani din mun. Chișinău. A fost internată la Spitalul Clinic Republican „Timofei Moșneaga” pe data de 23 martie curent

Detalii despre alte victime:

Deces 4916: Bărbat de 77 de ani, din r. Sîngerei. Internat la Spitlul Raional Sîngerei. Comorbidități: Diabet zaharat, angor pectoral.

Deces 4917: Femeie de 73 de ani, din r. Dondușeni. Internată la Spitlul Raional Dondușeni. Comorbidități: hipertensiune arterială, diabet zaharat, insuficiență renală cronică.

Deces 4918: Femeie de 65 de ani, din r. Dondușeni. Internată la Spitlul Raional Dondușeni. Comorbidități: diabet zaharat.

Deces 4919: Bărbat de 50 de ani, din r. Dondușeni. Internat la Spitlul Raional Dondușeni. Comorbidități: angină pectorală, insuficiență cardiacă.

Deces 4920: Femeie de 74 de ani, din r. Briceni. Internată la Spitlul Raional Briceni. Comorbidități: hipertensiune arterială, insuficiență cardiacă.

Deces 4921: Bărbat de 72 de ani, din r. Ungheni. Internat la Spitlul Raional Ungheni.

Deces 4922: Femeie de 80 de ani, din mun. Chișinău. Internată la Spitalul Clinic de Boli Infecțioase „Toma Ciorba”. Comorbidități: diabet zaharat, pielonefrită cronică, encefalopatie.

Deces 4923: Bărbat de 54 de ani, din r. Orhei. Internat la Spitlul Raional Orhei. Comorbidități: diabet zaharat, hipertensiune arterială, obezitate.

Deces 4924: Femeie de 81 de ani, din r. Strășeni. Internată la Spitlul Raional Strășeni. Comorbidități: cardiopatie ischemică, angor pectoral, insuficiență cardiacă.

Deces 4925: Copil de 2 ani și 11 luni, din r. Nisporeni, internat la Institutul Mamei și Copilului, în stare foarte gravă. Comorbidități: pneumonie bilaterală confluentă complicată, bronșită obstructivă, pielonefrită secundară, insuficiență renală cronică, anomalii multiple de dezvoltare: Spina bifida, stare după operație.

Deces 4926: Femeie de 70 de ani, din mun. Chișinău. Internată la Institutul de Medicină Urgentă. Comorbidități: diabet zaharat, insuficiență cardiacă, insuficiență renală.

Deces 4927: Femeie de 88 de ani, din r. Criuleni. Internată la Institutul de Medicină Urgentă. Comorbidități: diabet zaharat, hipertensiune arterială, insuficiență renală.

Deces 4928: Bărbat de 67 de ani, din mun. Chișinău. Internat la Institutul de Medicină Urgentă. Comorbidități: insuficiență multiorganică, hipertensiune arterială, insuficiență cardiacă.

Deces 4929: Femeie de 69 de ani, din r. Cimișlia. Internată la Institutul de Medicină Urgentă. Comorbidități: hipertensiune arterială, insuficiență renală, encefalopatie.

Deces 4930: Bărbat de 58 de ani, din r. Leova. Internat la Institutul de Medicină Urgentă. Comorbidități: hipertensiune arterială, insuficiență cardiacă, hepatită cronică.

Deces 4931: Femeie de 70 de ani, din mun. Chișinău. Internată la Institutul de Medicină Urgentă. Comorbidități: fibrilație atrială, insuficiență cardiacă.

Deces 4932: Femeie de 68 de ani, din mun. Chișinău. Internată la Institutul de Medicină Urgentă. Comorbidități: hipertensiune arterială, diabet zaharat, obezitate.

Deces 4933: Femeie de 72 de ani, din mun. Chișinău. Internată la Institutul de Medicină Urgentă. Comorbidități: hipertensiune arterială, insuficiență cardiacă, obezitate.

Deces 4934: Femeie de 72 de ani, din mun. Chișinău. Internată la Institutul de Medicină Urgentă. Comorbidități: cardiopatie, hipertensiune arterială, nefropatie.

Deces 4935: Bărbat de 54 de ani, din mun. Chișinău. Internat la Spitalul „Sfântul Arhanghel Mihail”. Comorbidități: diabet zaharat, cardiopatie ischemică, angină pectorală, insuficiență cardiacă.

Deces 4936: Bărbat de 72 de ani, din mun. Chișinău. Internat la Spitalul „Sfânta Treime”. Comorbidități: angină pectorală, hipertensiune arterială, insuficiență hepatorenală.

Deces 4937: Bărbat de 80 de ani, din r. Criuleni. Internat la Spitalul Raional Criuleni. Comorbidități: hipertensiune arterială, angor pectoral, insuficiență cardiacă.

Deces 4938: Bărbat de 65 de ani, din r. Ialoveni. Internat la Spitalul Raional Strășeni. Comorbidități: cardiomiopatie, angor pectoral, hipertensiune arterială, insuficiență cardiacă.

Deces 4939: Femeie de 58 de ani, din r. Strășeni. Internată la Spitalul Raional Strășeni. Comorbidități: cardiomiopatie, angor pectoral, hipertensiune arterială.

Deces 4940: Bărbat de 74 de ani, din mun. Bălți. Internat la Spitalul Clinic Bălți. Comorbidități: hipertensiune arterială, diabet zaharat.

Deces 4941: Bărbat de 58 de ani, din r. Leova. Internat la Spitalul Raional Leova. Comorbidități: encefalopatie, malnutriție.

Deces 4942: Bărbat de 70 de ani, din r. Șoldănești. Internat la Spitalul Raional Șoldănești. Comorbidități: cardiomiopatie, hipertensiune arterială, insuficiență cardiacă.

Deces 4943: Femeie de 82 de ani, din r. Șoldănești. Internată la Spitalul Raional Șoldănești. Comorbidități: cardiomiopatie, fibrilație atrială, insuficiență cardiacă.

Deces 4944: Bărbat de 68 de ani, din r. Cimișlia. Internat la Spitalul Raional Cimișlia. Comorbidități: diabet zaharat, insuficiență cardiacă, cardiopatie ischemică.

Deces 4945: Bărbat de 64 de ani, din r. Rezina. Internat la Spitalul Raional Rezina. Comorbidități: insuficiență cardiacă, hipertensiune arterială, cardiopatie ischemică.

Deces 4946: Femeie de 62 de ani, din mun. Bălți. Internată la Spitalul Clinic Bălți. Comorbidități: hipertensiune arterială, ciroză hepatică, insuficiență hepato-renală.

Deces 4947: Femeie de 69 de ani, din r. Ungheni. Internată la Spitalul Raional Ungheni. Comorbidități: hipertensiune arterială, insuficiență renală.

Deces 4948: Femeie de 66 de ani, din mun. Chișinău. Internată la Spitalul Clinic Republican. Comorbidități: insuficiență cardiacă, insuficiență renală, hipertensiune arterială, diabet zaharat.

Deces 4949: Bărbat de 76 de ani, din r. Călărași. Internat la Spitalul Clinic Republican. Comorbidități: sindrom miastenic, hipertensiune arterială, insuficiență cardiacă, obezitate.

Deces 4950: Bărbat de 58 de ani, din r. Hîncești. Internat la Spitalul Clinic Republican. Comorbidități: cancer pulmonar.

Deces 4951: Bărbat de 67 de ani, din mun. Chișinău. Internat la Spitalul Clinic Republican. Comorbidități: cardiomiopatie, hipertensiune arterială, insuficiență cardiacă, obezitate.

Deces 4952: Femeie de 72 de ani, din mun. Chișinău. Internată la Spitalul Clinic Republican. Comorbidități: hipertensiune arterială, diabet zaharat, encefalopatie.

Deces 4953: Bărbat de 64 de ani, din r. Florești. Internat la Spitalul Clinic Republican. Comorbidități:diabet zaharat, obezitate, insuficiență cardiacă.

Deces 4954: Femeie de 71 de ani, din mun. Chișinău. Internată la Spitalul Clinic Republican. Comorbidități: insuficiență cardiacă, hipertensiune arterială, obezitate.

Deces 4955: Femeie de 64 de ani, din r. Cantemir. Internată la Spitalul Clinic Republican. Comorbidități: cardiopatie, hipertensiune arterială, obezitate.

Deces 4956: Bărbat de 69 de ani, din r. Hîncești. Internat la Spitalul Clinic Republican. Comorbidități: angor pectoral, hipertensiune arterială, diabet zaharat, insuficiență cardiacă.

Deces 4957: Bărbat de 51 de ani, din mun. Chișinău. Internat la Spitalul Clinic Republican. Comorbidități: insuficiență cardiacă, hipertensiune arterială, stare după transplant renal.

Deces 4958: Bărbat de 74 de ani, din r. Anenii Noi. Internat la Spitalul Clinic Republican. Comorbidități: diabet zaharat, obezitate, hipertensiune arterială.

Deces 4959: Alexandru Grec, în vârstă de 60 de ani. A activat în funcția de medic urolog în Secția Asistență Medicală Specializată de Ambulator al Spitalului Clinic al Ministerului Sănătății, Muncii și Protecției Sociale. A fost internat la Spitalul Clinic Republican „Timofei Moșneaga” pe data de 12 martie curent.

Deces 4960: Parascovia Tomșa, în vârstă de 56 de ani. A activat în calitate de asistentă medicală la AMT Rîșcani din mun. Chișinău. Aceasta a fost internată la Spitalul Clinic Republican „Timofei Moșneaga” pe data de 23 martie curent.

Până la ziua de azi, 107 lucrători medicali au decedat din cauza infecției COVID-19.

Urmărește cele mai importante noutăți și pe canalul de Telegram ZUGO.

Articole asemănătoare

Back to top button