/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Rachete secrete și paradoxul invaziei ruse. Kremlinul vrea să saboteze summitul de pace

Dodon a plecat la Moscova, imediat după instituirea stării de urgență în țară

missing
31 martie 2021, ora 21:27

Președintele Partidului Socialiștilor din Republica Moldova, Igor Dodon a plecat în această seară la Moscova! Liderul socialiștilor a zburat spre capitala Federației Ruse la scurt timp după decizia Parlamentului de a institui stare de urgență în R. Moldova, din cauza situației pandemice grave.

Informația a fost confirmată pentru tv8.md de purtătoarea de cuvânt a PSRM, Carmena Sterpu. Sterpu nu ne-a spus însă cu cine va avea întrevederi Dodon.

Într-o postare pe Facebook, publicată la o oră după ce Legislativul a decis să instituie stare de urgență pentru 60 de zile, Igor Dodon a scris că vizita sa la Moscova va dura două zile. Acesta a mai precizat că are planificate mai multe întrevederi la care ”va discuta chestiuni ce prezintă interes major pentru țară”, însă nu a oferit detalii.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram