/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro și avertizare de rang înalt. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea rusă”

Vaccinați „pe pile”! Maia Sandu spune că peste 600 de oameni „s-au băgat în fața medicilor”

missing
31 martie 2021, ora 22:12

Peste 600 de persoane care nu erau eligibile pentru vaccinare împotriva COVID  – 19 s-au băgat în fața medicilor și s-au imunizat cu serul produs de compania Pfizer. Declarația a fost făcută în această seară de președinta țării, Maia Sandu, la emisiunea „Secretele Puterii” de la Jurnal TV. 

„Peste 600 de persoane, neamuri, cumătri, șefi de instituții, oameni care nu erau eligibili pentru vaccinare s-au băgat în fata medicilor și au utilizat serul de la Pfizer”, a spus Sandu

Șefa statului a precizat că va depune o sesizare la Procuratură.

”Am solicitat numele persoanelor care s-au vaccinat în afara listei și a persoanelor responsabile de acest lucru rușinos. Voi depune o sesizare de investigare la Procuratură pe acest caz”, a mai precizat președinta Republicii Moldova.

Menționăm că zilele trecute a ieșit la iveală că mai multe persoane din raioanele din nordul și sudul țării, majoritatea funcționari publici, s-au vaccinat împotriva coronavirusului. Asta deși conform planului de imunizare, aceștia nu ar fi trebuit să se imunizeze în această primă etapă a campaniei de vaccinare anti COVID.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram