/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 785: Reuniune NATO-Ucraina și recordul anunțat de Zelenski. Zaharova atacă din nou Moldova

Accident cumplit! Minor de 14 ani, mort după ce a sărit dintr-o mașină căreia i-ar fi cedat frânele

missing
31 martie 2021, ora 22:50

Un băiat de 14 ani a murit într-un acident cumplit, produs în această seară în raionul Strășeni. Minorul a sărit din mers dintr-o mașină, după ce șoferul a pierdut controlul asupra unității de transport și nu a putut opri. 

Potrivit poliției, la volan se afla un tânăr de 22 de ani. În automobil se aflau trei pasageri. Sperând că astfel își vor salva viața, toți trei au sărit din vehicul. Minorul de 14 ani s-a stins pe loc, iar ceilalți doi au fost internați la spital. După ce pasagerii su sărit din mașină, șoferul a mai condus 1 km până când a reușit să o oprească. Testul cu alcoolscopul a arătat că tânărul care conducea automobilul nu a consumat alcool înainte de a urca la volan.

Cauza preliminară examinată de polițiști este defecțiunea tehnică a mecanismului de frânare.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram