vineri, 26 aprilie, 2024
13.9 C
Chișinău
HomepageAdvertorialeVantex® 60 CS de la FMC combate eficient dăunătorii din culturile de grâu, măr...

Vantex® 60 CS de la FMC combate eficient dăunătorii din culturile de grâu, măr și rapiță

Recomandate

Atacul unor dăunători precum ploşnița, gândacul bălos sau tripsul cerealelor provoacă pagube însemnate culturilor de cereale, atât cantitativ cât și calitativ: transmiterea de infecţii virotice, şiştăvirea boabelor, dar și MMB şi MH reduse. Pentru combaterea acestor dăunători, FMC pune la dispoziţia fermierilor insecticidul Vantex® 60 CS. 

Formularea modernă CS (microcapsule în suspensie) a insecticidului Vantex® determină ca microcapsulele să adere puternic la suprafața plantei, conferind o rezistentă mai bună la spălare, persistență la temperaturi ridicate și asigură astfel o protecție de lungă durată împotriva dăunătorilor.

Insecticidul Vantex® 60 CS are un spectru larg de combatere, acționează asupra dăunătorilor din ordinele Lepidoptera, Diptera, Coleoptera, Homeoptera și Hemiptera, fiind omologat în Republica Moldova pentru culturile de grâu, măr și rapiță. În următoarele săptămâni, cultura de rapiță va înflori și astfel Melighetes aenus (gândacul lucios al rapiței) își va face apariția și va începe să producă pagube. Pentru combaterea gândacului lucios, doza recomandată de Vantex® 60 CS este de 0.08 l/ha. 

Insecticidul Vantex® 60 CS acționează asupra sistemului nervos al dăunătorilor, conducând la hiperactivitate, paralizie și în final la moartea insectei. Insecticidul Vantex® 60 CS are atât acțiune ovicidal cât și larvicidă, iar efectul produsului se observă în scurt timp de la aplicare, prin stoparea hrănirii insectelor.

Datorită fotostabilității crescute, administrarea insecticidului Vantex® 60 CS se poate face chiar până la temperaturi de 25-26 °C, putând fi de asemenea combinat cu fungicide, erbicide, fertilizanți lichizi și regulatori de creștere (însă cu respectarea recomandărilor de pe etichetele produselor partenere).

Bucurați-vă de un control îndelungat al dăunătorilor și obțineți producții de calitate fără compromisuri, cu ajutorul insecticidului Vantex® 60 CS de la FMC!

Mai multe detalii despre insecticidul Vantex® 60 CS precum și despre alte produse de protecția și nutriția plantelor dezvoltate de FMC pot fi găsite pe site-ul oficial al companiei, www.fmcagro.ro. Tot aici găsiți și datele de contact a reprezentantului de vânzări FMC în Republica Moldova, gata să vă ajute cu răspunsuri la toate întrebările pe care le aveți. 

FMC Corporation este o companie de cercetare și dezvoltare în agricultură, oferind fermierilor din întreaga lume soluții și produse inovatoare de protecție și nutriție a plantelor. În Republica Moldova, compania FMC este prezentă din anul 2018 prin intermediul filialei din România – FMC Agro Operational România.

FMC
FMC
FMC Corporation este o companie americană fondată în 1883, având o poziție de lider la nivel mondial în dezvoltarea și furnizarea de tehnologii eficiente care înglobează produse pentru protecția și nutriția plantelor.

Citește și ›

Advertoriale