image
Sursa foto: europalibera.org

Deputatul PDM Ion Leucă, vaccinat cu Pfizer înaintea medicilor: „Mă aflam la evidență pentru imunizare în mod prioritar”

Deputatul PDM Ion Leucă dar și mai mulți consilieri din raionul Glodeni și funcționari apropiați democraților, s-au vaccinat recent anti-COVID-19 cu serul produs de compania Pfizer. Vaccinul, destinat cadrelor medicale, a fost administrat la Glodeni, la baștina democratului Ion Leucă, scrie sinteza.org.

Redacția a intrat în posesia listelor persoanelor vaccinate la Centrul de Sănătate Publică din Glodeni, care demonstrează că Ion Leucă, dar și alte persoane din PDM, care nu fac parte din categoria angajaților medicali din prima linie, au primit serul Pfizer. Informația a fost confirmată și de către surse din rândul medicilor din acest raion, nemulțumiți de atitudinea politicienilor.

Deputatul Ion Leucă a confirmat pe pagina sa de facebook că s-a vaccinat în mod prioritar.

„Fiind persoană cu comorbidități pentru care infecția Covid prezintă un risc sporit a formelor grave și a deceseului, mă aflam la evidență la instituția medicală teritorială pentru imunizare în mod prioritar.

Din câte înțeleg existau doze de vaccin disponibile, care puteau fi pierdute dacă nu erau utilizate urgent și am fost invitat să mă vaccinez”, a spus Ion Leucă.

Acesta a ținut să precizeze că „nu a avut o preferință pentru un vaccin anume, doarece toate corespund standardelor”.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: