05:25:09 25.04.2024
Stiri

FOTO // Reprezentanții Primăriei Cantemir s-au VACCINAT împotriva COVID-19. Aceștia au așteptat vaccinul PFIZER și s-au lăudat pe Facebook: „Am fost invitați să ne vaccinăm”

Actualitate 30.03.2021 10:59 Vizualizări1318 Autor: Ziarul National
FOTO // Reprezentanții Primăriei Cantemir s-au VACCINAT împotriva COVID-19. Aceștia au așteptat vaccinul PFIZER și s-au lăudat pe Facebook: „Am fost invitați să ne vaccinăm”


Reprezentanții Primăriei Cantemir s-au lăudat pe rețelele de socializare că s-au vaccinat împotriva COVID-19, deși în R. Moldova, deocamdată, sunt vaccinați doar angajații sistemului de sănătate și beneficiarii centrelor de plasament. Mai mult, reprezentanții administrației publice locale au precizat că le-a fost administrat vaccinul Pfizer de proveniență americană.

„Astăzi echipa Primăriei orașului Cantemir s-a vaccinat împotriva virusului COVID- 19. Vaccinul administrat este Pfizer”, se arată într-un mesaj postat pe pagina de Facebook a Primăriei Cantemir.

Citește și: Procesul de vaccinare anti-COVID, marcat de SCANDAL la Edineț! Câți angajați ai Consiliului raional s-au vaccinat înaintea medicilor: „Nu cred că este o încălcare, că nu au fost luați ei în primul rând la imunizare”

Unii internauți s-au revoltat că angajații Primăriei Cantemir au luat fața medicilor, profesorilor sau educatorilor din oraș.

CITIȚI și Marea BĂTĂLIE pentru o doză de VACCIN. În R. Moldova a început vaccinarea „pe PILE” și pe bani grei: „Alții se căptușesc cu câte 200 - 300 de euro pentru un Pfizer. MSMPS să publice NUMELE acestor persoane”

În replică, reprezentanții Primăriei Cantemir susțin că au fost invitați să se vaccineze și că nu au încălcat „normele legale și morale”.

„Administrația Centrului de Sănătate Publică a decis. Noi am fost invitați să ne vaccinăm. O bună parte din angajați interacționează zilnic cu cetățenii și medicii au considerat oportun să ne vaccinăm și noi. Pentru noi vaccinarea reprezentă un eveniment. Noi suntem funcționari publici și reprezentăm orașul, pentru unii chiar un exemplu. Postarea vine mai degrabă ca un îndemn pozitiv față de procesul de vaccinare. Nimeni nu a zis că dacă te vaccinezi nu te mai îmbolnăvești, dar în caz de contaminare suporți mai ușor virusul”, a mai adăugat persoana care administrează pagina de Facebook a Primăriei Cantemir.

„Primăria Cantemir, serios? Chiar ne credeți de proști? Adică toată țara așteaptă ca aerul vaccinul, care ajunge, deocamdată, doar din donații și v-ați găsit voi cei mai importanți din țara asta. Nu contează medici, profesori, bolnavi, bătrâni etc. Toți veți răspunde: și voi și cei ce v-au invitat”, s-a revoltat un internaut.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
22.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Mercenarii lui Șor ș...

20.04.2024 20:07 Ziarul National Nicolae Enciu // Basarabia sub teroar...

19.04.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Despărțirea apelor p...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md