13:45:42 28.03.2024
Stiri

DECLARAȚIE: „Socialiștii au discreditat AstraZeneca și Pfizer în favoarea Sputnik V, administrează vaccin pe blat din contul categoriilor de risc și vulnerabile, iar acum de grija noastră nu vor anticipate. Alegerile sunt o necesitate urgentă”

Actualitate 30.03.2021 12:58 Vizualizări1601 Autor: Ziarul National
DECLARAȚIE: „Socialiștii au discreditat AstraZeneca și Pfizer în favoarea Sputnik V, administrează vaccin pe blat din contul categoriilor de risc și vulnerabile, iar acum de grija noastră nu vor anticipate. Alegerile sunt o necesitate urgentă”


Socialiștii conduși de Igor Dodon sunt acuzați de duble standarde atunci când declară că nu vor alegeri anticipate din cauza pandemiei.

Ștefan Gligor, președintele Partidului Schimbării, îl numește pe Igor Dodon „bufon”, după ce acesta a anunțat că „socialiștii vor face uz de toate căile constituționale, legale și politice pentru a nu admite alegeri anticipate parlamentare în plină pandemie, pentru a proteja cetățenii și a-i asigura cu cel puțin 1 milion de vaccinuri”.

CITIȚI și Dodon susține că NU va admite DIZOLVAREA Parlamentului și speră la o „decizie UMANĂ” a Curții Constituționale

„În realitate, (socialiștii - n.r.) au dezinformat oamenii, și-au bătut joc de efortul medicilor, bani de vaccinuri nu au alocat, contracte nu au negociat, pe Covax ne-au înregistrat printre ultimii în lume, Guvernul Chicu și cel interimar din ipocrizie și aroganță n-au mai ieșit, au discreditat AstraZeneca și Pfizer în favoarea Sputnik V, în toată țara administrează vaccin pe blat din contul categoriilor de risc și vulnerabile, iar acum de grija noastră nu vor anticipate. E timpul să-i dăm la gunoi”, a comentat Gligor.

În opinia liderului Partidului Schimbării, alegerile anticipate „sunt o necesitate urgentă și obiectivă”.

„Fără un parlament integru și guvern capabil, nu vom reuși. Pur și simplu nu vom reuși nimic”, a conchis Ștefan Gligor.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
25.03.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Putin căzut de pe ca...

22.03.2024 09:05 Nicolae Negru Nicolae Negru // De ce ideea referend...

18.03.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Putin și Rusia ca bo...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Sunteți de-acord ca referendumul constituțional privind aderarea R. Moldova la Uniunea Europeană să fie organizat în aceeași zi cu alegerile prezidențiale din anul curent?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md