04:10:27 25.04.2024
Stiri

Majoritatea PSRM-Partidul „ȘOR” ar intenționa să instituie JOI STAREA DE URGENȚĂ pentru 60 de zile: „Vor să decaleze data alegerilor parlamentare anticipate. Oamenii o să vă RUPĂ în bucăți pentru asta”

Actualitate 30.03.2021 14:56 Vizualizări4474 Autor: Ziarul National
Majoritatea PSRM-Partidul „ȘOR” ar intenționa să instituie JOI STAREA DE URGENȚĂ pentru 60 de zile: „Vor să decaleze data alegerilor parlamentare anticipate. Oamenii o să vă RUPĂ în bucăți pentru asta”


Majoritatea parlamentară PSRM – Partidul „ȘOR” ar urma să voteze joi în Parlament instituirea stării de urgență pentru 60 de zile, astfel ca să dejoace planul președintelui Maia Sandu de a desfășura alegerile parlamentare anticipate în lunile iunie - iulie curent. O declarație în acest sens a fost făcută de liderul „Partidului Nostru”, Renato Usatîi, în cadrul unui briefing de presă.

„Socialiștii și Partidul „ȘOR” vor să decaleze data alegerilor parlamentare anticipate. Vă amintiți că am spus zilele trecute că, cel mai probabil, alegerile parlamentare vor avea în august - septembrie. Ei vor joia aceasta să instituie starea de urgență pentru două luni, astfel ca alegerile să nu aibă loc în vară, dar la finele lunii august - începutul lui septembrie.

Vă amintiți că tot Dodon spunea că nu va fi niciun fel de lockdown, dar uite că deja, în scopuri de partid, socialiștii și Partidul „ȘOR” și-au schimbat părerea. Vor să ia această decizie înainte ca judecătorii Curții Constituționale să constate, la cererea Maiei Sandu, circumstanțele de dizolvare a Parlamentului. Ei vor să câștige lunile aprilie - mai. Astfel, alegerile să aibă loc în august - septembrie. Dodon și Șor vor ca alegerile parlamentare anticipate să aibă loc conform scenariului lor și nu al Maiei Sandu. Dar oamenii o să vă rupă, dacă luați această decizie. Veți fi taxați”, a avertizat Usatîi.

Igor Dodon nu a comentat, deocamdată, declarația lui Usatîi, însă anterior afirma că un nouă carantină va distruge economia.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
22.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Mercenarii lui Șor ș...

20.04.2024 20:07 Ziarul National Nicolae Enciu // Basarabia sub teroar...

19.04.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Despărțirea apelor p...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md