12:19:59 25.04.2024
Stiri

„Starea de URGENŢĂ”, sub forma propusă de Guvernul lui Dodon, o bătaie de joc. PAS: „Dodoniştii sunt în AGONIE, iar frica de oameni îi face INADECVAŢI. O încercare să evite dizolvarea Parlamentului"

Actualitate 30.03.2021 21:28 Vizualizări3788 Autor: Ziarul National
„Starea de URGENŢĂ”, sub forma propusă de Guvernul lui Dodon, o bătaie de joc. PAS: „Dodoniştii sunt în AGONIE, iar frica de oameni îi face INADECVAŢI. O încercare să evite dizolvarea Parlamentului


Partidul Acţiune şi Solidaritate (PAS) consideră că instituirea stării de urgenţă, sub forma propusă astăzi la iniţiativa ministrului în exerciţiu al Justiţiei, Fadei Nagacevschi, ar fi o bătaie de joc.

„Dodoniștii în agonie?! Stare de urgență, dar fără termen, fără a indica resticțiile, fără compensații pentru cei față de care se aplică acestea, fără măsuri epidemiologice sau alte lucruri obligatorii care trebuie să le conțină o astfel de propunere.

Important e că în nota informativă este scris că temutul virus a fost adus în Moldova de „o femeie, revenită din Italia, în vârsta de 48 ani”!

Se pare că această „stare de urgență” e doar pentru a încerca să se evite dizolvarea Parlamentului. Frica de oameni îi face neadecvați. Cineva tare „se mai joacă cu focul”, a comentat vicepreşedintele PAS, Sergiu Litvinenco.

Menționăm că Guvernul a decis astăzi să solicite Parlamentului instituirea stării de urgență, lăsând determinarea perioadei la latitudinea deputaților.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
22.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Mercenarii lui Șor ș...

20.04.2024 20:07 Ziarul National Nicolae Enciu // Basarabia sub teroar...

19.04.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Despărțirea apelor p...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md