(foto) Așa oare se poate? Un Lamborghini, surprins parcat neregulamentar în centrul capitalei

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Nu este primul Lamborghini despre care ştim că a ajuns pe propriile roţi în ţara noastră, însă este primul pe care-l vedem parcat aiurea chiar în capitală. Un Urus a fost surprins poziţionat astfel pe trotuarul din intersecția străzilor Mitropolit Gavriil Bănulescu-Bodoni şi Alexandru cel Bun.

Urmărind în spaţiul online imagini cu maşini frumoase care se găsesc prin Europa practic nu am văzut niciuna parcată neregulamentar (de teama de a nu fi ridicate şi evacuate?), însă în opinia posesorului acestui SUV, la capătul Europei şi în afara UE se poate proceda după propriul plac, cunoscând cel mai probabil despre dezordinea pe care o avem la acest capitol.

Conform INSP, orice maşină care este lăsată aiurea pe străzile din Chişinău, indiferent unde este înmatriculată şi cine i-ar fi proprietarul, este pasibilă de a fi ridicată şi dusă la parcarea specială de la Truşeni!

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă/riscantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi-ne imagini foto/video în calitate maximă AICI (selectaţi via link şi lăsaţi-ne linkul generat), pe pagina noastră de Facebook sau la adresa contact@autoblog.md, iar noi o vom transforma în ştire care va fi auzită şi de autorităţi!

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/