(foto/video) Skoda pregăteşte premiera lui Kodiaq facelift. Primele detalii

Trei schițe publicate astăzi de Skoda oferă o primă impresie despre modelul revizuit Kodiaq, a cărui actuală generaţie a ajuns la mijloc de cale. SUV-ul mare, disponibil și cu șapte locuri pentru pasageri, a marcat începutul campaniei de succes cu SUV-uri a brandului în 2016.

Acum, cu un aspect reîmprospătat și upgrade-uri tehnologice, Kodiaq facelift își va sărbători premiera în ziua de marţi, 13 aprilie.

Prima schiță arată fața și mai izbitoare. Pe lângă o capotă reproiectată, aspectul este caracterizat de o grilă hexagonală mai verticală, cu lamele duble. Farurile, care sunt mai subțiri decât la actualul încă model, se combină cu proiectoarele anti ceaţă poziționate mai jos pentru a crea o nouă față cu patru ochi.

O altă caracteristică nouă vizibilă este șorțul frontal reproiectat, cu o admisie centrală de aer mai largă, încadrată de elemente de finisare în formă de L pe fiecare parte și o inserție cu aspect de aluminiu.

A doua schiță este un prim-plan al farurilor frontale remodelate. Descrie în mod clar cele două module LED dispuse unul peste celălalt, creând o semnătură luminoasă caracteristică. A treia schiță arată că stopurile au acum și un aspect mai subțire, reflectând corpurile de iluminat din faţă. Acestea prezintă structurile cristaline care sunt o semnătură pentru Skoda și formează o versiune mai plată a designului clasic în formă de C.

Sosirea lui Kodiaq în 2016 a marcat începutul actualei familii de SUV-uri a mărcii și a nomenclaturii care foloseşte literele K și Q pentru începutul şi sfârşitul denumirii modelului. Din 2016 şi până în prezent s-au produs peste 600.000 de exemplare, fiind oferit pe 60 de pieţe din întreaga lume.

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/