fbpx

foto | Reapar monolitele. Un nou obiect misterios a fost găsit pe o plajă în Spania

Un monolit din metal de peste 4 metri înălţime, similar celui descoperit în noiembrie 2020 în deşertul din Utah (SUA), a apărut marţi pe o plajă din Costa Brava, în Catalonia, relatează EFE, preluată de Agerpres. Fenomenul a creat o adevărată psihoză anul trecut, astfel de obiecte apărând pe toate meridianele, inclusiv în România.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Un purtător de cuvânt al primăriei din Castell-Platja d’Aro (provincia Gerona) a confirmat pentru EFE descoperirea unui monolit pe plaja Sa Conca, fără a se cunoaşte deocamdată nici provenienţa, nici caracteristicile sale concrete.

În acest caz este vorba de o coloană din metal care se înalţă deasupra nisipului, descoperită de cei care frecventează zona în Săptămâna Mare a Paştelui catolic. Monolitul aminteşte de cel apărut în filmul 2001. Odiseea Spaţială (1968), de Stanley Kubrick.

De la descoperirea monolitului din Utah, altele similare au apărut în Marea Britanie, România, Olanda sau Polonia. La 10 decembrie un alt monolit, de aproape 3 metri înălţime, a fost găsit pe malul râului Vistula, în Varşovia.

Cu câteva zile înainte, excursioniştii descoperiseră un obiect similar într-o rezervaţie naturală din provincia Frizia, în nordul Olandei.

A metallic monolith appears on a beach in Catalonia

A metallic monolith appears on a beach in Catalonia

A metallic monolith appears on a beach in Catalonia

Urmărește cele mai importante noutăți și pe canalul de Telegram ZUGO.

Articole asemănătoare

Back to top button