image
Sursa foto: jurnal.md

Ion Chicu, replică pentru Maia Sandu care l-a acuzat că a refuzat să semneze protocolul la Acordul dintre RM și România

Fostul premier, Ion Chicu, vine cu o replică pentru președintele Maia Sandu, menționând că Guvernele de la Chișinău au solicitat repetat negocierea și semnarea Protocolului 6 cu România. Asta după ce ieri, 28 martie Maia Sandu a declarat că Guvernul Chicu a refuzat semnarea protocolului menționat.

Ion Chicu a scris astăzi pe canalul său de Telegram că Guvernele de la Chișinău, inclusiv cel condus de Maia Sandu, au solicitat încă din 2019 negocierea și semnarea Protocolului 6, despre care partea română susține că nu a fost asumat de Executivul RM, iar Guvernul Chicu a făcut două solicitări.

Pe Maia Sandu în primele 100 de zile de mandat nu poți să te superi. Și nici critica. Trebuie să respectăm măcar cele mai simple reguli de comportament”, a scris Ion Chicu. La fel acesta a punctat că se va abține să reacționeze la acuzații și nu va comenta aberații.

Fostul premier a declarat că va veni cu o reacție după ce va apărea comunicatul guvernului interimar. „Dacă nu va fi un asemenea comunicat, o să vin eu cu detalii, inclusiv despre rolul administrației Sandu în acest proces”.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: