Partidul „Șor”, după consultările cu Maia Sandu: „I-am reamintit președintei că există o majoritate parlamentară, care a înaintat candidatul său la funcția de prim-ministru”

Deputatul Șor, Denis Ulanov, a declarat că i-a reamintit președintei țării, Maia Sandu, că există o majoritate paprlamentară care a înaintat candidatul său la funcția de prim-ministru, și să lase agenda politică.Declarația a fost făcută după consultările Partidului „Șor” la Președinție.

Foto: UNIMEDIA

„Noi am avut un dialog constructiv cu președinta țării. Am schimbat opinii legate de criza politica și pandemică. Am reconfirmat că avem majoritate parlamentară care a înaintat candidatul său la funcția de prim-ministru. De asemenea, i-am spus  să lase agenda politică și să se ocupe de problemele statului.Țara nu poate fi în această criză pandemică. I-am adus aminte că niciun candidat propus de Maia Sandu nu a vrut să fie prim-ministru. Țelul nu trebuie să depășească mijloacele”, a declarat Denis Ulanov.


Astăzi, șefa statului, Maia Sandu, are consultări cu deputații PSRM, Pentru Moldova și Partidul Șor”, după ce vineri, 26 martie, aceștia au nu au mers la consultări, menționând că au o agendă încărcată din cauza ședinței Parșamentului.

La consultările de săptămâna trecută au participat doar deputații din Pro Moldova, PD, PAS și Platforma DA.


Pub