Bărbat ucis în bătaie, iar cadavrul lăsat să zacă într-o casă părăsită, la Edineț

Cadavrul unui bărbat a fost găsind zăcând într-o locuință părăsită pe o stradă din orașul Edineț. Descoperirea macabră a avut loc astăzi, 29 martie, în jurul orei 11:00. 

Foto: UNIMEDIA

La fața locului a ieșit grupa operativă a IP Edineț în deplină componență, conducerea IP Edineț, Procurorul-șef al Procuraturii Edineț și medicul legist.

Urmare examinării s-a constatat că, în șopronul gospodăriei care este parasită de mai mult timp, a fost depistat cadavrul unui bărbat în vârstă de 36 de ani, domiciliat în orașul Edineț, care la examinarea exterioară de către medicul-legist au fost depistate în regiunea toracelui cadavrului multiple leziuni corporale sub formă de plăgi posibil provocate de un obiect ascuțit-tăietor.

Totodată, pe caz a fost reținută persoana bănuită de săvârșirea faptei, o persoană de gen masculin în vârstă de 33 de ani, din Edineț, iar la moment se întreprind acțiuni de urmărire penale întru stabilirea vinovației acestuia.

Pe caz, a fost initiată cauza penală în temeiul prevederilor art. 151 alin. 4 CP. Bănuitul urmează a fi reținut în temeiul prevederilor art. 166 CPP.


Pub