06:47:25 29.03.2024
Stiri

VIDEO // Strategia de dezvoltare a fotbalului moldovenesc 2020 – 2024, implementată de Oleinicenco, ajutat de SOCIALIȘTI, a dat chix. Naționala a înregistrat cea mai categorică ÎNFRÂNGERE din istorie – 0:8 cu Danemarca

Actualitate 29.03.2021 10:28 Vizualizări3485 Autor: Ziarul National
VIDEO // Strategia de dezvoltare a fotbalului moldovenesc 2020 – 2024, implementată de Oleinicenco, ajutat de SOCIALIȘTI, a dat chix. Naționala a înregistrat cea mai categorică ÎNFRÂNGERE din istorie – 0:8 cu Danemarca


Naționala de fotbal a R. Moldova a înregistrat aseară, în meciul cu Danemarca, cea mai categorică înfrângere din istorie – 0-8. Danezii au zburdat pe teren și, după primele 45 de minute, conduceau cu 5-0. În repriza secundă, gazdele au mai marcat trei goluri sub privirile deputatului socialist Grigore Novac, inclus în delegația Federației Moldovenești de Fotbal (FMF) de către președintele forului moldovenesc, Leonid Oleinicenco.

Citește și: VIDEO // O nouă UMILINȚĂ pentru naționala de fotbal a R. Moldova. Echipa lui Bordin a fost DOMINATĂ pe „Zimbru” de Insulele Feroe, o echipă formată inclusiv din foști hanbaliști și șahiști. „Tricolorii” au ajuns la 17 meciuri fără victorie

Selecționerul Roberto Bordin și-a asumat cel mai usturător eșec din istoria echipei naționale, însă problemele fotbalului moldovenesc sunt mult mai adânci.

Citește și: INTERVIU // Nicolae Pîrnău: „Activitatea FMF este CRIMINALĂ... Nu avem un campionat, NU avem o națională, nu avem nimic, domnule Oleinicenco. Fotbalul nu e SRL”. Acesta i-a transmis un MESAJ și lui Pavel Cebanu

Citește și: INTERVIU // Alexandru Curteian dă ALARMA: „A venit timpul pentru o SCHIMBARE. Trebuie să repornim Federația Moldovenească de Fotbal”

„Trebuia să demonstrăm o mai mare dorință de joc, mai ales că am avut în față un adversar de așa calibru. Trebuia să ne facem jocul nostru. În repriza secundă ne-a reușit, pe alocuri, să facem asta. Dar scorul era deja 6-0. Este foarte dificil să vorbesc despre acest meci. Nu ne-am așteptat ca adversarul să joace de asemenea manieră. Este doar vina mea, deoarece nu am reușit să le explic băieților cum să abordeze acest meci. Trebuie să mai recunoaștem că în echipa Danemarcei sunt jucători foarte talentați, care evoluează în cele mai puternice campionate ale lumii: Italia, Anglia, Spania”, a punctat Bordin, după dezastrul din preliminariile Campionatului Mondial din Qatar 2022.

Citește și: INTERVIU // Sergiu Chirilov DESFIINȚEAZĂ programul FMF de promovare a fotbalului în școli: „Fotbalul moldovenesc are viitor, dar trebuie să spargem zidul clădit de conducerea FMF”

Spectator de lux la această înfrângere a fost și deputatul socialist Grigore Novac, care s-a implicat, alături de Igor Dodon și alți membri de vază ai PSRM, în campania electorală pentru șefia FMF.

Socialistul a fost inclus în delegația oficială care a făcut deplasarea în Danemarca, deși nu ar fi trebuit să se afle acolo.

Citește și: DECLARAȚIE // FMF, filiala PSRM: „Aici nu mai e vorba de fotbal... Măscăricii trebuie deconspirați de instituțiile de drept, iar simulacrul de concurs să fie imediat SISTAT. Politicul și-a băgat colții în FMF, acolo unde CORUPȚIA e unsă pe pâine”

Această înfrângere categorică are loc în perioada când în R. Moldova este implementată Strategia de dezvoltare a fotbalului moldovenesc 2020-2024. Președintele FMF, Leonid Oleinicenco, s-a lăudat foarte mult cu această strategie, deși unii specialiști i-au atras atenția că cele mai multe resurse trebuie alocate școlilor de fotbal și antrenorilor, dar nu pentru construcția mini-terenurilor de fotbal.

Citește și: SCANDALOS // Alegeri ca în Coreea de Nord la FMF. Congresul FMF va avea loc cu UȘILE ÎNCHISE, fără presă, iar cei 120 de delegați vor avea de ales… UN SINGUR candidat pentru șefia FMF

Citește și: INTERVIU // Igor Oprea: „Nu vom avea fotbal în R. Moldova, până nu vom face SCHIMBĂRI. Avem acum o șansă UNICĂ de a schimba lucrurile. Dacă actuala conducere va rămâne în funcție, fotbalul va DEGRADA tot mai tare”

În seara când echipa noastră a fost umilită, devenind subiect de știri în toată lumea pentru proporția scorului într-un meci din preliminariile Campionatului Mondial, naționalele Maltei și Luxemburgului au făcut senzație.

Maltezii au făcut 2-2 în deplasare cu Slovacia, iar Luxemburg a câștigat în deplasare, 1-0, naționala Irlandei de Nord. Acum câțiva ani, echipa noastră ieșea, de cele mai multe ori, învingătoare în partidele cu Malta și Luxemburg.

Citește și: Leonid Oleinicenco este acuzat că a adus POLITICUL în FMF și-i face campanie lui Dodon pe banii UEFA și FIFA. Țîcu: „PSRM practic a pus mâna pe fotbalul moldovenesc. Nu mai putem tolera asemenea DEZMĂȚ”

Precedentul antirecord al naționalei noastre a fost stabilit în octombrie 2020, la un amical cu Italia, 0-6.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
25.03.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Putin căzut de pe ca...

22.03.2024 09:05 Nicolae Negru Nicolae Negru // De ce ideea referend...

18.03.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Putin și Rusia ca bo...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Sunteți de-acord ca referendumul constituțional privind aderarea R. Moldova la Uniunea Europeană să fie organizat în aceeași zi cu alegerile prezidențiale din anul curent?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md