Naționala Moldovei se confruntă astăzi cu Danemarca în cel de-al doilea meci al preliminariilor Campionatului Mondial din 2022

Nationala-Moldovei-de-fotbal-sursa-fmf-md-840×420-1-16168721914o4qxo7

Naționala Moldovei va disputa astăzi, cu începere de la ora 19.00, cel de-al doilea meci din cadrul preliminariilor Campionatului Mondial de Fotbal din 2022. Adversara noastră este selecționata din Danemarca. Aceasta este partida cu numărul 249 pentru echipa Națională a Moldovei.

Moldova și Danemarca nu s-au mai întâlnit până acum la nivele de echipe naționale. Potrivit ultimului clasament FIFA, dat publicității pe 18 februarie curent, selecționata Danemarcei ocupă locul 12, menționează FMF.

„Urmează un meci important pentru echipa noastră împotriva Danemarcei, care este un adversar de top. Va fi și o oportunitate pentru băieții mei de a se afirma în duelul cu această selecționată cotată. Nu voi intra în detalii privind așezarea tactică, dar cu siguranță vom încerca să jucăm exemplar, nu doar în propriul careu, să ne facem jocul nostru”, a declarat antrenorul Roberto Bordin în cadrul unei conferințe de presă.

De asemenea, fundașul naționalei Igor Armaș a susținut că echipa a studiat bine adversarul și sunt gata să țină piept confruntării.

„Fiecare dintre noi conștientizează cu ce forță europeană avem de jucat. Ne așteaptă un meci dificil, dar cred că suntem pregătiți, mai ales că am avut ocazia să ne studiem adversarul. Danemarca este favorită, iar pentru a obține un rezultat mare trebuie să fim o echipă unită, să jucăm compact, pe alocuri agresiv. Poate chiar să jucăm cel mai bun meci din carieră. Nordicii au foarte mulți jucători valoroși, iar pericolul poate veni de la oricine” a susținut apărătorul naționalei.

Amintim că, naționala Moldovei la fotbal a reușit să obțină doar un punct cu Insulele Feroe în primul meci din preliminariile Campionatului Mondial din Qatar 2022.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente