fbpx

Două automobile s-au tamponat violent lângă o benzinărie din Hîncești. O femeie, transportată la spital

Două mașini s-au tamponat violent sâmbătă seara lângă o benzinărie din raionul Hîncești. Oamenii legii au fost alertați prin intermediul Serviciului 112 de către un trecător.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

La fața locului s-a deplasat Poliția și Ambulanța. Cristina Vicol, ofițera Inspectoratului de Poliție Hîncești, ne-a comunicat că la ora 22:10, la kilometrul șase al traseului M1, Leușeni-Chișinău, un bărbat de 36 de anim fiind la volanul unui vehicul de model Hunday Getz, intenționa să vireze la stânga, spre stația de alimentare.

Acesta nu s-ar fi asigurat, nu ar fi cedat trecerea și s-a tamponat frontal cu mașina de un alt automobil, de model Renault Trafic, care se deplasa regulamentar din direcția postului Vamal Leușeni. Ultimul era condus de un bărbat de 26 de ani.

Ca urmare, femeie de 40 de ani, pasagera unuia dintre vehicule, a avut nevoie de îngrijiri medicale. Femeia a fost transportată la Institutul de Medicină Urgentă din capitală pentru investigații.

Testul alcoolscopic a stabilit că nimeni dintre șoferi nu a consumat băuturi alcoolice înainte de urca la volan. Poliția investighează toate circumstanțele producerii accidentului rutier și urmează să stabilească cine se face vinovat de producerea și impactului și ce sancțiune riscă dacă vina îi va fi demonstrată.

Urmărește cele mai importante noutăți și pe canalul de Telegram ZUGO.

Articole asemănătoare

Back to top button