vineri, 26 aprilie, 2024
13.9 C
Chișinău
HomepageAdvertorialeTratarea semințelor de porumb și floarea soarelui cu insecticidul Orfeu

Tratarea semințelor de porumb și floarea soarelui cu insecticidul Orfeu

Recomandate

Pentru fermierii care vor o sămânță sănătoasă și de calitate și desigur recolte bune, vă reamintim ce trebuie să faceți pentru a nu avea probleme cu dăunătorii în culturile de porumb sau floarea-soarelui.

ORFEU WG este un produs cu acțiune sistemică insecticidă, destinat pentru tratarea semințelor de grâu, floarea soarelui, porumb în scopul combaterii complexului de dăunători (cei din sol și de la suprafață).

Avantaje:

  • Nou produs de tratat semințe cu acțiune sistemică insecticidă cu substanță activă modernă.
  • Eficacitate înaltă contra gândacului ghebos, viermilor sârmă, gărgărițelor, gândacului pământiu, muștelor cerealiere, cicade.
  • Își păstrează eficacitate înaltă indiferent de temperatură și condiții meteo.
  • Perioada lungă de acțiune (mai mult de 21 zile).
  • Formă preparativă modernă și comodă în utilizare.
  • Compatibil cu majoritatea pesticidelor, cu excepția celor cu acțiune bazică.
  • Nu își pierde proprietățile în cazul că au fost tratate semințele cu o lună înainte de semănat! Eficacitatea nu depinde de temperatură.


ORFEU WG este un insecticid pe care-l puteți utiliza în tratarea semințelor la porumb, pentru combaterea Diabrotica, Tanymecus dilaticollis (gărgărițe) și sârmarilor în doză de 7.5 kg/tonă.

De asemenea, la floarea soarelui pentru combaterea sârmarilor în doză de 10 kg/tonă și pentru combaterea gărgăriței în doză de 9,0 kg/tonă.

!Este important de știut că, aplicat pe semințe, insecticidul este absorbit prin rădăcini și translocat în plantele aflate în curs de răsărire și creștere, asigurându-le o foarte bună protecție față de acești dăunători care prejudiciază culturile agricole în prima parte a perioadei de vegetație.

Pentru a alege normele corecte pentru o unitate seminceră și, desigur, sfaturi în utilizarea produsului, apelați în toată țara la specialiștii IMEXAGRO: 060200551, [email protected]

IMEXAGRO vă recomandă acest produs cu încredere!

Imexagro
Imexagro
Imexagro este distribuitorul oficial și exclusiv al brandului ZemlyakoFF Crop Protection în Republica Moldova.

Citește și ›

Advertoriale