Tauber, ultimatum lui Țîcu: Încă o dată ne mai numiți cumva, vă dăm în judecată. M-ați înțeles?

Deputata din fracțiunea Șor, Marina Tauber, i-a pus un ultimatum lui Octavian Țîcu, după ce ultimul în timpul unei luări de cuvânt de la tribuna Parlamentului a numit Partidul Șor o grupare criminală. Tauber a declarat că îl va ataca în instanță dacă „încă o dată o să îi numească cumva” și i-a interzis că vorbească despre Ilan Șor, Partidul Șor sau despre Platforma Pentru Moldova.

Foto:

„Este nu doar rușinos și regretabil că un deputat care a stat în Parlamentul RM, vreo 20 de ani, care s-a hrănit din banii care i-a primit de la contribuabilii RM să nu poată vorbi limba de stat și doar dintr-un moft să dorească ca limba rusă să devină limbă în biroul permanent. Este un exemplu de prost gust și exemplu de servilism pe care eu nu îl înțeleg și pe care rog să îl tratăm ca atare. Domnul Vitiuc, știu că dumneavoastră dacă vă doriți foarte mult o să înțelegi limba română, dacă vreți respect în continuare scoatețti acest proiect pentru ca noi îl vom contesta la Curtea Constituțională și în alte părți și noi ne vom confrunta și voi o să vă faceți de rușine. Sper că am fost explicit, și pentru ceilalți care vorbesc limba română în acest spațiu și care de curând au aderat la interesele grupării criminale Șor să nu faceți pact cu ei, pentru că toate aceste lucruri se contabilizează”, a declarat Țîcu.

Supărată pe Țîcu, Tauber a declarat că va îl va ataca în instanță dacă „îi mai numește cumva”.

„V-am spus. Sunteți zero bărbat, zero sportiv, dar astăzi am aflat că încă nu aveți nicio educație și zero ani de acasă. Asculați-mă pe mine și foarte atent - Eu și echipa noastră vă interzicem să vorbiți despre Ilan Șor, despre partidul Șor, despre Platforma Pentru Moldova. Încă o dată noi asta o să auzim că ne numiți cumva, noi o să dăm în judecată și o să mergem până la Curtea Europeană în care sunt sigură că aveți încrederea. Data viitoare când ieșiți la această tribună vă rog să raportați cetățenilor ce ați făcut pentru RM, dar nu pentru alte state, m-ați inteles?”, a replicat Tauber.


Pub