fbpx

Angelina Jolie, dezvăluiri cutremurătoare: „Voiam să plătesc pe cineva ca să mă omoare”

Angelina Jolie este una dintre cele mai cunoscute actrițe de la Hollywood și se bucură de succes în toată lumea. Totuși, de-a lungul timpului, ea a trecut prin momente foarte grele. Se pare că la vârsta de 26 de ani a suferit o depresie cruntă, ce a făcut-o să se gândească că nu își mai dorea să trăiască. Totul a escaladat repede, așa că actrița a dezvăluit că avea câteva soluții pentru a-și curma viața, printre care angajarea unui asasin.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

„O să pară nebunie curată, dar a existat un moment în viaţa mea în care voiam să plătesc pe cineva ca să mă omoare”, a spus Angelina Jolie. Aceasta a avut noroc, căci salvarea a venit chiar de la omul pe care își dorea să îl convingă să o ajute pentru a-și duce planul la capăt, scrie ea.md.

„Persoana pe care am contactat-o mi-a vorbit foarte blând şi mi-a propus să stau o lună şi să reflectez la ceea ce-i propusesem. Şi, după o lună, lucrurile s-au schimbat în viaţa mea şi uite cum am supravieţuit eu şi chestiei ăsteia!”, a adăugat actrița.

Nu a fost singura dată când vedeta s-a confruntat cu gândurile negre, dar de fiecare dată, ceva a oprit-o din a-și duce planul la capăt, gândindu-se la cei dragi. În același timp, aceasta a dezvăluit că în urmă cu 20 de ani, ideea de a plăti un asasin i se părea cea mai simplă, ținând cont că nu știa cum poate să depășească perioada grea ce o încerca.

„Când te sinucizi, cei din jurul tău încep să se simtă vinovaţi că n-au putut face ceva pentru a împiedica sinuciderea. Când eşti omorât, nimeni nu se mai simte vinovat, nu mai poartă această povară. Omorârea părea mai simplă decât sinuciderea…”, a continuat Angelina Jolie.

Urmărește cele mai importante noutăți și pe canalul de Telegram ZUGO.

Articole asemănătoare

Back to top button