/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 790: 20.000 de parașutiști la Ceasov Iar și fără Patriot de la UE. A căzut turnul televiziunii

Mariana Rață: Direcționați 2% pentru ca vocea noastră să fie mai puternică

missing
27 martie 2021, ora 19:52

„Direcționați 2% din impozitul pe venit pentru TV8, pentru ca vocea noastră, a oamenilor simpli, să fie mai puternică și mai de temut în fața guvernanților corupți și iresponsabili”, îndeamnă jurnalista Mariana Rață, moderatoarea emisiunii „Cutia Neagră” de la TV8.

Mariana Rață: „Libertatea este un drept pentru care trebuie să luptăm zi de zi. În cei aproape patru ani de TV8 am reușit să obținem mai multe victorii și să aducem speranța că lupta pentru adevăr, pentru justiție, pentru dreptate poate da rezultate. Noi am reușit asta pentru că am avut susținerea voastră, a oamenilor simpli din R. Moldova. Statul ne obligă să plătim impozitele, dar nu ne dă socoteală ce face cu banii noștri. Mecanismul 2% este una dintre puținele mijloace pe care le avem pentru a decide pe ce vrem să fie cheltuiți banii pe care îi plătim la stat. Vă îndemn să investiți înțelept acești bani și să îi cheltuiți pentru a fi mai liberi, pentru a-i putea controla pe cei care ne conduc și pentru a-i pune la respect. Avem nevoie de încrederea și susținerea voastră pentru a continua lupta pentru o Moldovă cu viitor”.

Menționăm că dacă nu aveți datorii la impozitul pe venit, puteți redirecționa 2% din suma acestuia către o organizație non-guvernamentală. Sa știți că, în orice caz, impozitul se varsă în bugetul de stat.

Dacă doriți să faceți desemnarea procentuală, în bugetul de stat vor ajunge 98% din impozite în loc de 100%. E foarte simplu. În lista ONG-urilor este și „Media Alternativa”, asociația obștească ce deține postul nostru de televiziune.

Vedeți aici cum redirecționați 2%.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram