/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro și avertizare de rang înalt. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea rusă”

/VIDEO/ Vremea însorită a scos oamenii din casă. Parcurile din Capitală au fost inundate astăzi de chișinăuieni

missing
27 martie 2021, ora 20:54

Vremea însorită a scos oamenii din casă. Parcurile din Capitală au fost inundate astăzi de chișinăuieni care au ieșit la plimbare împreună cu familia. Obosiți de restricții, unii oameni au renunțat la masca de protecție, în timp ce alții spun că o poartă fără excepție, mai cu seamă în spațiul public.

Parcul Catedralei a fost luat astăzi cu asalt de zeci de chișinăuieni care au profitat de vremea însorită și au ieșit la plimbare. Unii și-au luat copiii și s-au distrat în parcuri. Totuși, în pofida restricțiilor impuse pentru a preveni răspândirea virusului Covid, unii nu aveau masca de protecție, chiar dacă recunosc că situația din spitale este alarmantă.

Iar această tânără și-a pus masca doar atunci când când a văzut camera de filmat.

Această doamnă spune că nu iese din casă fără mască, iar cei care nu o poartă dau dovadă de iresponsabilitate, mai ales că spitalele sunt pline de pacienți infectați. Femeia afirmă că a devenit mult mai precaută după ce apropiații săi au fost infectați.

Chișinăul este în zona roșie, iar numărul cazurilor de îmbolnăvire cu noul tip de coronavirus este de 3 ori mai mare decât media pe țară. De la începutul acestei luni, doar în muncipiul Chișinău, zilnic sunt raportate în jur de 1000 de persoane testate pozitiv.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram