fbpx

Mai mulți deputați ar putea să-și depună mandatele înainte de termen, în semn de protest

Unii deputați ai fracțiunii parlamentare a Platformei DA, dar și Vladimir Cebotari, deputat Pro Moldova, susțin că s-ar putea să renunțe la funcția de parlamentari înainte de expirarea mandatelor. Decizia ar veni ca un protest față de ultimele evenimente. Declarațiile au fost făcute de deputatul Dinu Plîngău în cadrul emisiunii „Întreabă Ghețu” de la TV8.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Deputatul Platformei Da, Dinu Plîngău, a declarat deputații platformei din care face parte au discutat deja această opțiune, însă acesta a evitat să ofere și alte detalii.

„Probabil vom depunem mandatele înainte de termen în semn de protest față de prostia care se întâmplă la moment. Noi suntem oameni realizați. O să aflați la momentul potrivit. Noi am discutat despre chestia asta”, a menționat Dinu Plîngău.

De asemenea, și deputatul Pro Moldova, Vladimir Cebotari, a declarat că dacă va pleca Sergiu Litvinenco, deputat PAS, urmat de Andrian Candu, care tot ar urma să plece după numirea unui nou Guvern, și el este gata să plece: „Eu sunt gata să plec, dacă învestim Guvernul și pleacă domnul Grosu. Fac aceeași promisiune”, a spus Cebotari.

Urmărește cele mai importante noutăți și pe canalul de Telegram ZUGO.

Articole asemănătoare

Back to top button