image
Sursa foto: gov.md

Guvernul Chinei va dona Republicii Moldova un lot substanțial de doze de vaccin anti-Covid

Guvernul Chinei va dona Republicii Moldova un lot mare de doze de vaccin anti-Covid. Despre aceasta a anunțat ambasadorul Chinei în RM, Zhang Yinghong, în cadrul unei întrevederi cu premierul interimar Aureliu Ciocoi.

Cei doi oficiali au discutat despre situația pandemică gravă cu care se confruntă RM la momentul actual și măsurile care urmează a fi întreprinse pentru a preveni răspândirea virusului.

Ambasadorul Chinei a vorbit despre experiența țării sale în toată această perioadă de pandemie, dar și despre măsurile întreprinse în domeniul combaterii și limitării răspândirii virusului SARS-Cov-2. În acest sens, intensificarea procesului de vaccinare a cetățenilor având un rol important.

Ambasadorul Zhang Yinghong, a declarat că Guvernul Republicii Populare Chineze va dona Chișinăului un lot impunător de doze de vaccin anti-Covid.

Șeful interimar al Guvernului a apreciat buna cooperare moldo-chineză în toate domeniile de interes comun și a exprimat recunoștință pentru asistența și suportul major oferit în permanență de poporul chinez pentru cetățenii Republicii Moldova.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: