A smuls telefonul din mâna unui tânăr de 18 ani și a luat-o la sănătoasa! Un bărbat, reținut de polițiști

Un bărbat în vârstă de 26 de ani, originar dintr-un sat din raionul Strășeni, a fost reținut de polițiști, fiind suspectat de comiterea unui jaf stradal, mai exact a unui telefon mobil.

Foto: Captură video

La data de 21 martie, un tânăr a solicitat prin intermediul 112 intervenția polițiștilor, comunicând că, în mod deschis a fost  deposedat de telefonul mobil în timp ce se deplasa pe strada Calea  Ieșilor, din capitală.

Victima, un tânăr de 18 ani, a declarat polițiștilor că de el s-a apropiat o persoană și din mână i-a sustras telefonul mobil. Ofițerii de investigație și urmărire penală ai IP Buiucani, imediat au dispus un șir de măsuri speciale pentru stabilirea tuturor circumstanțelor și identificarea suspectului în comiterea infracțiunii.

Ca urmare a măsurilor întreprinse, polițiștii au identificat și reținut suspectul în comiterea infracțiunii, care s-a dovedit a fi anterior judecat pentru infracțiuni similare. În cadrul acțiunilor procesual penale, suspectul și-a recunoscut vina și a predat telefonul sustras de la victimă.

Pentru fapta comisă el riscă închisoare de la 5 la 7 ani.



Pub