Startăm precomanda OPPO Reno5!

În perioada 26 martie - 09 aprilie, la precomanda smartphone OPPO Reno5 Lite - te alegi cu noul OPPO band, iar pentru OPPO Reno5 – căști fără fir Enco W51. 

Precomanda se face la partenerii noștri oficiali, lista completă o găsești aici.

Foto: OPPO

OPPO Reno5 și Reno5 Lite

Împărtășiți emoții, discuții și activități!

Seria OPPO Reno5 oferă utilizatorilor mai multe experiențe și modalități noi de a face videoclipuri și fotografii creative. Printre caracteristicile implementate în noul produs, apare funcția de înregistrare video cu două camere - Dual-View Video, care se adresează vloggerilor și celor care își filmează viața de zi cu zi. Datorită camerelor din față și din spate, ecranul divizat afișează acțiunile și reacțiile în timp real.



Pentru utilizatorii OPPO cărora le place să experimenteze și să abordeze creativ jocul de culori, a fost creată funcția - Video Monocrom - personalizarea imaginilor în fundal gri, care detectează culorile roșu, verde și albastru și le scoate în evidență.



Smartphone-urile din seria OPPO Reno5 au un design elegant, cu un corp ultra-subțire 3D, grosime de 7,8 mm și o greutate de 172 g. Noile modele folosesc conceptul de Flowing Light și tehnica stain – carcasa smartphone-ului are un gradient negru neted, care se schimbă în funcție de lumină. 

Exclusiv pentru smartphone-ul OPPO Reno5 Lite, a fost creată carcasa de nuanță mov,  folosind un strat de cristal lichid pe panoul din spate 3D compozit. Ținând dispozitivul într-un anumit unghi, puteți vedea o nuanță de verde care trece în violet.

Încărcare SuperVOOC

La Reno5 încărcarea SuperVOOC 2.0 de 65W îți poate alimenta telefonul de la zero la 60% în doar 15 minute și poate completa încărcarea în 36 de minute. Cu această tehnologie de ultimă oră, 5 minute de încărcare îți permit să vizionezi 4 ore de videoclipuri. În plus, cu Super Power Saving Mode, doar 5% din baterie îți permite să discuți cu prietenii pe chat timp de 1,5 ore.

Reno5 Lite vine cu o baterie generoasă de 4310mAh, cu încărcare de 30W VOOC Flash Charging 4.0. Având telefonul încărcat timp de doar 5 minute, poți privi până la 3 ore de video-uri pe YouTube.



OPPO Band


Menține-te activ și sănătos.

Oppo Band dispune de monitorizare 24/24 ore a pulsului, senzor SpO2 pentru măsurarea oxigenului în sânge. În cazul unor probleme ale ritmului cardiac sau de somn asociate cu nivelul scăzut de oxigen din sânge, brățara va trimite alerte.

Are 12 regimuri de exerciții (printre care înotul), notificări de pe telefon, putem gestiona player-ul, alarma, iar cu NFC-ul faci plăți contactless.

● Ecran tactil colorat de 1.1"AMOLED 2.5D, 126x294 px
● Rezistență la apă la 50 m: înot, duș, spălarea mâinilor  
● 12 regimuri de sport
● Senzor SpO2 pentru monitorizarea sănătății
● Compatibil cu Android 6.0+, iOS 10.0+ prin Bluetooth 5.0.



Enco W51

Scapă de zgomot. Pune sunetul în mișcare.


Enco W51 vine cu anulare activă a zgomotului de fond până la 35 de decibeli, folosind un sistem de 2 microfoane. În total, fiecare cască are 6 microfoane, iar 3 sunt folosite pentru a scăpa de zgomot în timpul apelurilor. O încărcare de 15 minute oferă 9 ore de redare a sunetului, iar în 80 de minute avem încărcarea completă. Autonomia totală este de 24 de ore, iar carcasa poate fi încărcată și wireless.

• Încărcare fără fir super rapidă 
• Reducerea zgomotului până 35 dB
• Rezistent la apă, zgârieturi şi amprente (IP55)
• Conexiunea cu smartphone-ul în timpul apelului în timp ce ne mişcăm 
• Transmisie semnal paralel prin Bluetooth® până la 10 m


Garanția de 5 ANI

Având în posesie un smartphone de ultima generație, e important să fii sigur că acesta va fi funcțional pentru o perioadă îndelungată. La OPPO inovația și siguranța vin mână în mână. Înainte de lansarea a unui produs pe piață, în cele peste 40 de laboratoare OPPO se efectuează 1.000 de teste, ca să fim siguri că primești un produs Hi-End, nu doar cu un design exclusivist, dar și performant ca soft și funcționalitate.

Cumpărând orice model de smartphone OPPO în perioada 22.03-31.08.2021, înregistrează-te pe pagina https://oppomobile.md/garantie_5ani/ și beneficiază de Garanția extinsă până la 5 ANI. Condițiile și regulamentul campaniei îl găsiți aici.


Despre OPPO

OPPO este un lider mondial în producție de smartphone-uri şi accesorii inteligente, cu un portfoliu de produse inovative, soluții avansate 5G, sistem de operare ColorOS, servicii de internet OPPO Cloud și OPPO +, tehnologia de încărcare rapidă VOOC și Super VOOC.
Tehnologiile OPPO sunt binecunoscute pentru colaborările sale cu branduri notorii ca: Marvel, Lamborghini, PUBG, FC Barcelona, FrenchOpen, Wimbledon și Nationa Geographic.

Pentru mai multe detalii, accesaţi site-ul oficial OPPO Moldova, Facebook şi Instagram.

OPPO - Tehnologia ca o formă de artă.


// console.log('no ads situation')