Principală  —  Ştiri  —  Politic   —   Reprezentanții formațiunii politice „Partidul Schimbării"…

Reprezentanții formațiunii politice „Partidul Schimbării” anunță că partidul a fost înregistrat de către ASP

Reprezentanții formațiunii politice „Partidul Schimbării” anunță că partidul a fost înregistrat joi, 25 martie, de către Agenția Servicii Publice (ASP).

Reprezentanții partidului susțin că își vor crește echipa și vor crea „organizații teritoriale puternice și reprezentative”.

Din numele Grupului de inițiativă privind înregistrarea „Partidului Schimbării”, aducem sincere felicitări și mulțumiri celor peste trei mii de membri, care s-au implicat activ în procesul de creare a Partidului Schimbării”. Împreună, în doar cîteva săptămâni am reușit să întrunim condițiile prevăzute de lege, să înregistrăm Partidul și să oferim cetățenilor o alternativă politică. Construim un proiect politic în afara agendelor false și dezbinării artificiale a societății – un proiect și o echipă care vă propune să ne solidarizăm în jurul unui concept de dezvoltare și guvernare eficientă a R. Moldova.

„Partidul Schimbării” consideră că criza pandemică, economică, socială și politică poate fi soluționată eficient doar prin curățarea Parlamentului de elementele criminale, care acționează în scopuri de îmbogățire personală prin sabotarea și dezbinarea societății. Suntem fermi convinși că indiferent de apartenența etnică, limba vorbită, religie, viziunile politice sau geopolitice – fiecare din noi își dorește bunăstare, instituții funcționale în serviciul oamenilor simpli, justiție care bagă corupții la închisoare, echitate și protecție socială pentru cei vulnerabili și săraci. R. Moldova, societatea și fiecare din noi își dorește și are nevoie de o mare schimbare pe care o poate produce doar o societate unită. Ne vom pregăti pentru alegerile anticipate și vom depune tot efortul pentru a contribui la procesul de schimbare a clasei politice și asigurarea unei majorități parlamentare integre „, se arată într-o notă informativă.

Avocatul și comentatorul politic Ștefan Gligor anunța la 28 ianuarie oficial crearea unei noi formațiuni politice. Tot atunci, Ștefan Gligor a declarat că noua formațiune care se va numi „Partidul Schimbării” „ va contribui la schimbarea elitelor corupte și va promova solidarizarea societății în jurul unui concept de bună guvernare a Republicii Moldova”.