România va ajuta din nou Republica Moldova: 50.400 de doze vor ajunge la Chișinău

Anticoruptie.md
26/03/2021

Guvernul României va trimite la Chișinău, la final de finalul acestei săptămâni, încă 50.400 de doze de vaccin împotriva COVID-19.

„Vom trimite în acest weekend încă 50.400 de doze de vaccin către Republica Moldova. Ştiţi foarte bine, avem angajament de a trimite 200.000 de doze, trimitem încă 50.400 în acest weekend, deci lucrurile merg mai departe”, a declarat premierul României, Florin Cîțu, după ședința de Guvern.

La sfârșitul lunii februarie, România a livrat Republicii Moldova primele doze de ser anti-COVID-19. Este vorba despre 21.600 de doze de vaccin Astrazeneca. În total, România va oferi Republicii Moldova 200.000 de doze de vaccin împotriva Covid-19. România este unul dintre cei mai mari donatori de vaccinuri împotriva coronavirus în Republica Moldova alături de UE și SUA.

 

Anticoruptie.md
26/03/2021




Textele de pe pagina web a Centrului de Investigații Jurnalistice www.anticoruptie.md sunt realizate de jurnaliști, cu respectarea normelor deontologice și sunt protejate de dreptul de autor. Preluarea textelor știrilor și a investigațiilor jurnalistice se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agenții, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat de pe www.anticoruptie.md în primul alineat, iar în cazul posturilor de radio și TV – se citează obligatoriu sursa.

Preluarea integrală a textelor se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil semnat cu Centrul de Investigații Jurnalistice.



Follow us on Telegram

Comentarii