‹ adv ›
‹ adv ›
‹ adv ›
sâmbătă, 4 mai, 2024
13.9 C
Chișinău
‹ adv ›
HomepageArticoleRecoltarea ridichii de lună - în toi. Pavel Terentiev: Îi așteptăm pe toți în...

Recoltarea ridichii de lună – în toi. Pavel Terentiev: Îi așteptăm pe toți în grădina noastră

‹ adv ›

Comentarii

‹ adv ›

Pavel Terentiev împreună cu familia de câțiva ani furnizează legume proaspete pe piața locală. Principala cultură pe care o cultivă sunt castraveții – soiul Rodniciok, pe care a reușit să-l îndrăgească cel mai mult.

Până la cultivarea castraveților mai este puțin timp, iar spațiul protejat a fost utilizat pentru producerea legumelor cum ar fi ridiche de lună și ceapă verde.

Producătorul deja a inițiat recoltarea, iar începând cu ziua de mâine ridichea va fi furnizată la piața angro. Cei ce doresc să cumpere ridiche și ceapă verde direct de la producător pot merge la Dubăsari, satul Coșnița, unde se află serele.

„Acum recoltăm ridichea, avem consumatori care se apropie direct la seră pentru a cumpăra, astfel, munca este în toi. Lucrăm cu toată familia și ne bucurăm mult de faptul că mai mulți consumatori sunt interesați de produsul nostru. Ne aflăm pe strada Codrilor, Coșnița. De dimineață, toată familia, recoltăm legume proaspete”, ne-a spus Pavel Terentiev.

Pe acest link aflați istoria producătorului și cum și-a dezvoltat afacerea.

Iar pentru a gusta ridiche de lună proaspătă îl puteți apela la numărul de telefon – 068 658 881.

Un alt producător de legume timpurii, inclusiv ridiche de lună și ceapă verde este Galina Lefter. Aceasta realizează și livrări la Chișinău – 078 715 180.

‹ adv ›

Advertoriale

‹ adv ›
‹ adv ›

Comentează

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

‹ adv ›

Recomandate

‹ adv ›

Recomandate

‹ adv ›