(video) PSRM nu va vota pentru candidatul „fake” al Maiei Sandu: Nu ne putem juca de-a țara în aceste clipe dramatice

Fracțiunea parlamentară a PSRM nu va vota pentru Guvernul Grosu. Decizia a fost anunțat de liderul Partidului Socialiștilor, Igor Dodon, după ședința din această dimineață, invocând și motivele acestei hotărâri.

Foto:

„Astăzi în Parlament se va juca teatru, totul este artificial, de aceea echipa propusă de Igor Grosu este aleasă nu după criterii profesioniste, ci după loialitatea față de PAS, exact după modelul candidatului zero Gavriliță. În realitate, ei nu vor să guverneze, nu au soluții, nu au oameni competenți, s-a văzut asta foarte clar în aceste 100 de zile, când s-au remarcat doar prin jocuri politice cu ași în mânecă, prin încălcarea Constituției și prin încercări de a păcăli cetățenii cu diferite farse politice, ca cea de astăzi.

O nouă încercare sterilă. Astăzi se va juca teatrul, totul este artifical. PSRM este consecvent și nu va participa la această simulare.

1. Nu vor vota pentru că PSRM și majoritatea parlamentară are deja înaintat un candidat - Vladimir Golovatiuc.

2. Igor Grosu este un candidat fake, la fel cum a fost Gavrilița.

3. Nu putem vota această echipă care a anunțat că arde de nerăbdare să decidă închiderea oamenii în case.

4. Asta ar însemna că dovedim o iresponsabilitate față de cetățeni.

5. Nu putem vota acest candidat care a fost în Guvernul Filat care împreună cu Maia Sandu a închis sute de școli, tot el a încercat să dezbine Moldova pe criterii etnice, nu are nicio reținere în încălcarea prevederilor constituționale.

PSRM nu va vota candidatul fake al Maiei Sandu. Este o nouă simulare de a fenta constituția”, a declarat Dodon.


Pub