(video) Deputații Platformei parlamentare „Pentru Moldova” și Șor nu vor vota Guvernul Grosu: „Astăzi va avea loc o nouă șarlatanie pentru PR politic ieftin”

Deputații Platformei parlamentare „Pentru Moldova” și fracțiunea Partidului „Șor” nu vor vota pentru Guvernul Grosu. Declarațiile au fost făcute în cadrul unui briefing de presă, astăzi, 25 martie, înainte de începerea ședinței Parlamentului privind examinarea subiectului de acordare a votului de încredere pentru Guvernul Grosu.

Foto:

„Acest Guvern nu își dorește să fie votat. Este evident că aceste voturi nu există astăzi. Astăzi va avea loc o nouă șarlatanie pentru PR politic ieftin. Reiterăm susținea pentru candidatul Golovatiuc, care are susținerea unei majorități parlamentare. Astăzi se vrea acapararea puterii în stat de către un Guvern minoritar. Cu ce este mai bun un Guvern minoritar de unul interimar?”, a declarat deputata Platformei parlamentare „Pentru Moldova, Ruxanda Glavan.

Joi, 25 martie, începând cu ora 10:00, premierul desemnat, Igor Grosu, va veni în fața deputaților pentru a-și prezenta programul de guvernare și pentru a solicita votul de încredere al Parlamentului.

În cadrul ședinței Comisiei juridice, numiri și imunități a fost examinat demersul lui Igor Grosu, candidat desemnat pentru funcția de prim-ministru al R. Moldova, care conține Programul de activitate și întreaga listă a Guvernului, însă raportul asupra proiectului de hotărâre pentru aprobarea Programului de activitate al Guvernului și acordarea votului de încredere Guvernului nu a întrunit numărul suficient de voturi. Astfel, aprobarea proiectului rămâne la latitudinea plenului Parlamentului.

UNIMEDIA trasnsmite live:




Pub