fbpx

Alexandru Slusari: Discuții între Maia Sandu și Igor Dodon există

Deputatul Platformei DA, Alexandru Slusari, spune că are suspiciuni că Maia Sandu și Igor Dodon discută despre declanșarea alegerilor parlamentare anticipate și data la care acestea să fie organizate. Declarațiile au fost făcute în cadrul emisiunii InPROfunzime de la ProTV.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

„Mâine o să vedem rezultatele consultărilor, dar eu am niște suspiciuni rezonabile ca cumva discuțiile bilaterale între doamna Sandu și domnul Dodon există, iar acolo discută data alegerilor anticipate cu acest Guvern Ciocoi.

Domnul Dodon probabil cere ca alegerile sa fie mai în toamnă, iar doamna Sandu poate să accepte această variană cu condiția că nu va fi alt Guvern și vedem mâine care vor fi rezultatele acestor consultări. Dar ceea ce a fost astăzi a fost o bataie de joc față de acest exercițiu și mi se pare că în primul rând a pierdut țara”, a spus vicepreședintele Parlamentului.

Astăzi, 25 martie, în Legislativ după anunțarea demarării dezbaterii programului de guvernare a lui Igor Grosu, socialiștii și deputații din Pentru Moldova au anunțat că părăsesc sala de ședințe, însă vor reveni ulterior, după ce se vor încheia discuțiile.

După mai multe discuții și replici ale deputaților, s-a stabilit că nu este cvorum. Dintre 89 de deputați, doar 43 au rămas în sală. Așadar, programul de Guvernare a lui Igor Grosu nu a fost dezbătut.

Urmărește cele mai importante noutăți și pe canalul de Telegram ZUGO.

Articole asemănătoare

Back to top button