image
Sursa foto: dininima.md

Ce avere a declarat consilierul prezidențial pe domeniul culturii, Angela Brașoveanu Erizanu // DOC

O vilă de 1,8 milioane de lei și o mașină de 600 de mii lei. Este averea consilierului prezidențial pe domeniul culturii, Angela Brașoveanu Erizanu, declarată pentru anul trecut. Brașoveanu a obținut anul trecut, împreună cu familia sa, venituri de 396 de mii de lei.

Potrivit declarației de avere și interese personale, depusă la Autoritatea Națională de Integritate pe 22 martie curent, consilierul prezidențial Angela Brașoveanu Erizanu, împreună cu familia sa, a primit salarii în valoare totală de peste 67 de mii de lei de la o editură de cărți și de la Agenția de Stat pentru Protecția Moralității, iar din activitatea didactică, științifică și de creație a obținut onorarii de peste 206 mii de lei și aproape 122 de mii de lei, venituri din alte surse.

Brașoveanu deține un teren în valoare de 215 mii de lei, are o vilă de aproape 300 de metri pătrați în valoare de 1,8 milioane de lei, un apartament cumpărat în 2008 cu 45 de mii de lei și un alt imobil de aproape 423 de mii de lei.

Angela Brașoveanu conduce un automobil MINI Cooper Countryman, fabricat și achiziționat în 2017 cu aproape 600 de mii de lei. Familia ei mai deține cote-părți în câteva companii în valoare de 26 de mii de lei și 200 de roni.

Brașoveanu nu indică datorii și nici conturi la instituțiile bancare.

Noutăţile partenerilor

comentarii: